Genel

ÇATUROĞLU BU KEZ GAZA GELMEDİ

ÇATUROĞLU BU KEZ GAZA GELMEDİ

Alaplı’da kurt siyasetçi olarak gördüğüm AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Milletvekilliği için ilçe Başkanlığından istifa etmeyerek siyaset tezgahından geçtiğini bir kez daha kanıtladı.

Belediye Başkanlığı döneminde o günün heyecanı ile mantıklı davranmayarak birilerinin gazına gelen Çaturoğlu bu kez tabiri caizse kimsenin gazına gelmeyerek ilçe başkanlığından istifa etmedi.

İki dönem belediye başkanlığı yapan Çaturoğlu’nun siyaset arenasında edindiği tecrübelere dayanarak verdiği karar deyim yerindeyse tam isabet oldu. Zira ilçedeki tüm projelerde iktidarın desteğine ihtiyaç duyulacağını anımsatırsak Çaturoğlu’nun ne kadar önemli bir görev ve misyon üstleneceği yadsınamaz bir gerçek olacaktır.

“Alaplı sevdam daha ağır bastı. Bu yüzden milletvekilliği aday adaylığını tercih etmedim” diyen Çaturoğlu’nun bundan sonraki süreçte ne kadar bir ağır sorumluluk yüklendiğinin bilincinde çalışmalar yapacağı kanısındayım.

 Belediye Başkanlığı döneminde Milletvekilliği sevdasıyla görevinden istifa eden Çaturoğlu sonrasında yaşadığı süreçte ne kadar yanlış karar verdiğini görme fırsatı buldu. O dönemde kendisini ekarte etmek isteyenlerin gazına gelen ve başkanlık döneminde tamamladığı tek proje olan muhtarlar derneği binasının açılışını dahi yapma nasibine ulaşamayan Çaturoğlu, AK Partinin 2011 genel seçimlerinde yeniden tek başına iktidar olması halinde ilçedeki birçok önemli projelerin altına imzasını atacaktır.

Çaturoğlu’ndan bundan sonraki süreçte ilçe Teşkilatı ile bir bütünlük içinde ilçenin gelişmesi büyümesi noktasında somut kalıcı adımlar atmasını bekliyoruz. Özellikle ilçenin alt yapı kanalizasyon projesinde eksik kalan derin deşaj sisteminin tamamlanması, Lise binası ihtiyacının karşılanması, ilçeyi ekonomik ve sosyal anlamda cazibe merkezi haline getirecek projelerin hayata geçirilmesi gibi konularda İktidar Partisinin temsilcisi olarak Çaturoğlu’na büyük görevler düşüyor.  Çaturoğlu bundan sonraki süreçte Belediye Başkanlığı döneminde tamamlayamadığı birçok projeyi telafi etme fırsatını iyi değerlendirmeli…

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!