Alaplı

KAYMAKAM MEMÜK TEN GÜNER E VEDA YEMEĞİ

KAYMAKAM MEMÜK TEN GÜNER E VEDA YEMEĞİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Zekai Güner için Alaplı Kaymakamı Aydın Memük tarafından veda yemeği düzenlendi.

    Alaplı Özlem lokantasında düzenlenen yemeğe Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Garnizon Komutanı Üsteğmen Levent İşcan, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Emniyet Müdürü İsmail Baş, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Zekai Güner, Alaplı meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Rıfkı Henden, Siyasi Parti ilçe Başkanları ve yöneticileri, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman, sivil toplum örgütleri başkan ve yöneticileri, daire amirleri,  belediye meclis üyeleri ve esnaflar katıldı.

Alaplı Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri ve aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı İbrahim Cöbek’de  açılış konuşmasında, “Alaplı Meslek Yüksek okulunda 24 yıldır hizmetleri olan 15 yıldır Müdür olarak görev yapan Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Zekai Güner ilçede görev yaptığı süre içinde başarılı çalışmalara imza atmıştır. Gerek okul bünyesinde açılan programlar da gerekse okul sanayi işbirliğinde ve pekiştirilmesinde ilçe halkı ile kaynaşmasında sonsuz emek sarf eden hocamıza şükranlarımı sunuyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

   Alaplı Kaymakamı Aydın Memük yemekte yaptığı konuşmada Prof. Dr. Zekai Güner, 1989'dan beri Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda görev yaptığını ve kendileri ile son 4 yıldır çalışma şansını bulduğunu ifade etti.

   Güner’in ilçede çok önemli ve faydalı çalışmalara imza attığını kaydeden Memük,” Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Zekai Güner’le 4 yıldır çalışma fırsatımız oldu. Kendisi gerçekten çok önemli çalışmalar yapmıştır. Hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Alaplı Meslek Yüksek Okulu Türkiye’de örnek okullar arasında yer alıyor. Güner hocamız Alaplı haklı ile özdeşleşti ve ilçeyi çok sevdi. Okulun gelişmesinde ve spor salonunun yapımında, öğrenci yurdunun yapılması girişimlerinde önemli bir pay sahidir. Teknoloji Fakültesinin yapılması noktasında arsa sorunun halledilmesi ile birlikte devletimiz ve milletimizin işbirliği ile inşallah gerçekleşir. Güner hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

   Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’da yaptığı konuşmada, “ Bizim için bu gece hüzünlü bir gece ama kendisinin geleceği içinde güzel bir gece diye düşünüyorum. Hocamızla ayrıca ailece bir dostluğumuz var. Güner hocamız gerçekten ilçemiz için çok önemli faydalı çalışmalar yaptı. Alaplımız ilk defa tarihinde bir profesör çıkarttı. Hocamız Alaplı’dan profesör olarak giden bir kişi olarak tarihe geçmiştir. Yüksek Okulun her imkanını ilçemize sundu. Kendisine ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Güner hocamıza yeni görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

   Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Zekai Güner de yemekte yaptığı konuşmada, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’e düzenlediği yemek için teşekkür etti. İlçede 1989 yılından beri görev yaptığını ve son 15 yıl da Okul Müdürü olarak görev yaptığını belirten Güner, “ Alaplı’da 1989 yılından bu yana görev yaptım. 15 yıldır da Okul Müdürü olarak görev yaptım.  Bu süreç içerisinde gerçekten çok güzel işler yaptık.  Alaplı Meslek Yüksek Okulunun ilçeye katkıları yadsınamaz bir gerçek, tabi ki bu başarı  sadece bizim başarımız değil ilçemizin de başarısıdır. Alaplı’daki iş adamlarımız ve ilçe halkının katılarını da unutmamalıyız.  Yüksek okul bünyesinde kurulacak olan Teknoloji Fakültesinin kurulmasında Alaplı’nında katkılarını bekliyorum. Alaplı geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Yüksek okula sahip çıkmalıdır. Ben Alaplı’yı çok sevdim. İlçe ile ilişkilerimiz devam edecektir. Ben her zaman yanınızda olacağım” dedi.

     

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Zekai Güner’e ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu tarafından plaket takdim edildi. Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin’de Güner’e kol saati hediye etti.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!