Alaplı

GÜMELİ YE SPOR SALONU YAPILACAK

GÜMELİ YE SPOR SALONU YAPILACAK

Belediye olarak beldede gençlerin ve öğrencilerin spor faaliyetleri için kapalı spor salonu yapmayı düşündüklerini belirten Saydam, “Kapalı spor salonu projemizi hazırlayarak Gençlik ve Spor Bakanlığına gönderdik. Proje kabul edildi. Bizden yer tahsisi yapmamızı istediler. Biz Salon için yer tahsisini yaptıktan sonra salon inşaatı ihalesi yapılacaktır. Bu salondan Gümeli İlköğretim Okuluna giden öğrencilerimiz de faydalanacaktır. Konu AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Fazlı Erdoğan tarafından yakından takip edilmektedir kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ayrıca Beldede istihdamı arttırmak amacıyla Damacana su şişeleme tesisi için çalışmaların olarak sürdürüldüğünü belirten Saydam, “Su şişeleme tesisimiz için yer konumu halledilme noktasına gelinmiş olup, yer ve kaynak ihale edilecektir. 2886 sayılı kamu ihale yöntemiyle kiraya verilecektir” dedi.

Gümeli Beldesinde ilk defa bir oyun parkının Gümeli İlköğretim Okulu bahçesine kurulduğunu, bunlardan dört mahallenin meydanlarına kurulacağını, oyun parkını hibe eden Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!