Alaplı

AGD DEN ÖNDER E ZİYARET

AGD DEN ÖNDER E ZİYARET

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Kutlu, Metin Mudanya ve Hasan Haşıl Ereğli Önder Gazetesi Sorumlu Müdür ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kdz. Ereğli Temsilcisi Mustafa Kemal Bektaş ile görüşerek fikir alış verişinde bulundular.

Ziyarette yaptığı konuşmada “Alaplı Gazeteciler Derneği olarak amacımız birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı da sürdürüyoruz’ diyen Alaplı Gazeteciler derneği Başkanı Doğan Bostancı; ‘Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte çeşitli ziyaretlerimiz oldu, ziyaretlerimizi de sürdürmeye devam edeceğiz. Kdz. Ereğli ve Alaplı ayrılmaz bir parçadır” dedi.

 

 
 

Ereğli Önder Gazetesi Sorumlu Müdür ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kdz. Ereğli Temsilcisi Mustafa Kemal Bektaş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Alaplı Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu’na Önder Gazetesi ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kdz. Ereğli Temsilcisi olarak başarılar diledi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

1 Yorum

  • hasan gazeteci dostum siz 3 kişisiniz alaplıyı feth ediyorsunuz. tebrik ederim . diğerleri nerde çok merak ediyorum.sizi çalışmalarınızdan dolayı herkes aklışlıyor belki farkında değilsiniz. .çıkın haberinizi yapmaya devam edin. o kadar saygılar