Alaplı

AGD DEN HENDEN E ZİYARET

AGD DEN  HENDEN E ZİYARET

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı beraberinde yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Kutlu ve Hasan Haşıl ile birlikte Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, Dernek olarak ilçe menfaatine yönelik her çalışmaya tam destek vereceklerini söyledi.  Yüksek Okulun ilçenin gelişmesinde önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Bostancı, “Yüksekokul bünyesinde yapılması düşünülen Teknoloji Fakültesi, Bilgisayar teknolojileri bölümü, Liman işletmeciliği bölümü ve Dış Ticaret işletmeciliği ve  açılması hedeflenen diğer programlar için gereken desteğin sağlanmasın da dernek olarak üzerimize  düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

    Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden de Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı beraberinde yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Kutlu ve Hasan Haşıl’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Amaçlarının okul sanayi ve okul çevre ilişkilerini güçlendirmek olduğunu kaydeden Henden,” Yüksek okul olarak amacımız öğrencilerimizi en iyi şekilde nasıl yetiştiririz, çevreyle nasıl bütünleşiriz yönünde çalışmalar yapacağız. Bunun yanı sıra okul bünyesinde Teknoloji Fakültesi, Bilgisayar teknolojileri bölümü, Liman işletmeciliği bölümü ve Dış Ticaret işletmeciliği gibi bölümler açmayı planlıyoruz. Ama öncelikle bu bölümleri hayata geçirmek içinde bölgemizde ki iş adamlarımızın ve sanayicilerimizin desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!