Alaplı

ASLANKILIÇ GÖZ ALTINA ALINDI

ASLANKILIÇ GÖZ ALTINA ALINDI

Kilimli Belediyesi eski Başkanı Ali Arslankılıç, 23 kişi ile birlikte gözaltına alındı. Arslankılıç, belediye malzemelerini özel işlerinde kullanmak iddiasıyla ifade veriyor.

Eski Kilimli Beldesi Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, görev yaptığı 2003-2008 yıllarında belediyenin araç gereç, malzeme ve işçilerini özel işlerinde kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ali Arslankılıç'ın yanı sıra gözaltına alınan Kilimli Belediyesinde görev yapan, Fen İşleri Müdürlüğünden S.B ve Depo Görevlileri A.G - N.T ve Emekli Personellerden T.K Makine İkmal Şefi T.Y ve isimleri öğrenilemeyen diğer zanlıların, İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu devam ediyor.

Eski Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç Emniyet Müdürlüğünce göz altına alındı. Aslankılıç ve beraberinde gözaltına alınan diğer 23 kişi ifadelerini verdikten sonra adliye ye sevk edildiler.

Kilimli eski Belediye Başkanı Ali Aslankılıç’ın imzasız bir ihbar mektubu nedeniyle gözaltına alındığı da edinilen bilgiler arasında. Konuyla ilgili açıklama yapan Ali Aslankılıç’ın oğlu Hamit Aslankılıç “Yasal süreci bekliyoruz. Ne zamandır isimsiz mektuplar ihbar kabul ediliyor? Bu olayın arkasında hangi güçlerin olduğunu herkes biliyor” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!