Zonguldak Merkez

ÇİMENOĞLU,HALK OTOBÜSÇÜLERİNİ ELEŞTİRDİ.

ÇİMENOĞLU,HALK OTOBÜSÇÜLERİNİ ELEŞTİRDİ.

Alaplı  Demokrat Parti(DP)  Başkanı Mehmet Yaman, özel halk otobüsü sürücülerinin Belediye Başkanlığı makamına geliş biçimin tasvip etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

 Demokrat Parti(DP) Alaplı ilçe Başkanı Mehmet Yaman beraberinde Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, belediye meclis üyeleri ve parti yönetimi ile birlikte basının karşısına çıktı. Yaman burada yaptığı yazılı açıklamasında, Alaplı ile TOKİ konutları arasındaki taşıma hatların sayılarının yükseltilmesi konusunda Alaplı Özel Halk Otobüslerinin Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nun makamında kargaşa çıkarmalarını tasvip etmelerinin mümkün olmadığını kaydeden Yaman,   hakkın bu şekilde aranmaması gerektiğini kaydetti. Bu konuda Çimenoğlu’nun yanında olduklarını, ifade eden Yaman, “Bu konuyu düzelteceklerini umut ediyoruz. Biz bir bütünüz. Bu yöntem yanlıştır. Alaplı Belediyesi bu şekilde girmek yanlıştır” dedi.

 Birdaha Olursa Suç Duyurusunda Bulunacagım.

Yaman’ın konuşmasının ardından söz alan Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ise, bundan sonra böyle bir olay olması halinde Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını kaydetti. Çimenoğlu, TOKİ ile Alaplı arasında hatların sayısının artırılarak başka bir firmaya verilmesi konusu tamamıyla ilçe trafik komisyonun aldığı bir karardır. Ben bu kararı alan 7 kişiden biriyim. Benim birim amirlerim ile toplantı yaptığım sırada 25 kişilik bir kalabalık makamıma girmiş. Ardından Emniyet güçleri geldi ve konu benim yöneticilerim ile görüşmem sonrasında tatsızlık sona ermiştir. Bana karşı herhangi bir şiddet uygulayacaklarını sanmıyorum. Sadece geliş biçimleri yanlıştır. Bundan sonra bu konuda makamı taciz edici bir girişim olursa, suç duyurusunda bulunacağım” dedi. Yasa gereği kamu binalarında güvenlik elemanları ile kameraların bulunması gerektiğini de ifade eden Çimenoğlu şu görüşlere yer verdi.Belediye girişinde bundan sonra güvenlik önlemleri alınacak. Çeşitli yerlere kamera yerleştirilecektir. Alaplı gibi herkesin birbirini tanıdığı yerde bu tür davranışların olması aslında iyi bir durum değil. Ama maalesef bunlar yaşanıyor” dedi.

 

 

 



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!