Alaplı

SAADET PARTİSİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

SAADET PARTİSİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Saadet Partisi(SP) Alaplı ilçe Teşkilat Başkanı Ramazan Sarıkaya 15 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirdikleri 4. olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yaptıklarını söyledi.

      Kongrenin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini kaydeden Sarıkaya, “ Saadet Partisi Alaplı İlçe Teşkilatımızın 15 Ocak 2011 tarihinde, heyecan coşku azim ve kararlılıkla yapmış olduğumuz 4. Olağan kongre sonucu oluşan, Saadet Partisi Alaplı İlçe Teşkilatımız, yapmış olduğu Yönetim Kurulu Toplantısında görev dağılımı yapmıştır. Ülkemizin yerli milli tarihi kültürü ve kendisinin partisi olan Saadet Partisi olarak inançla azimle kararlılıkla yola çıkan Milli görüş erleri olarak ülkemizin dört bir yanında, her sokağında her mahallesinde Saadet Partimizin görüşlerini düşüncelerini anlatıp, ülkemizin içinde bulunduğu işsizlik, yoksulluk, yolsuzluk, fakirlik, açlık gibi sorunlarını tespit ederek hiçbir partinin cesaret edemediği yalnızca Saadet Partisinin gür sesiyle haykırdığı Milli Yerli süratli ve yaygın kalkınma anlayışı ile ancak sorunların çözülebileceğini anlatmaktadır, 42 yıldan buyana anlattığımız Milli görüş gerçeğinin üzerine başka bir seçenek sunamayan gerek partiler olsun gerek sivil toplum kuruluşları olsun gerekse farklı sistemler olsun bir gerçeği göstermiştir ki oda Milli görüş gerçeği Saadet Partisi gerdeğidir” dedi.

  Vatandaşlara huzura refaha kavuşuncaya kadar inatla gerçekleri anlatmaya devam edeceklerini kaydeden Sarıkaya, “Biz Saadet Partisi olarak, Kapitalizmin, Liberalizmin, Reel Politik in, Konjektör ün, BOP Projesinin, ılımlılaşma ve yozlaşmanın başka dinlerin kültürüne benzemenin, siyonizmin emperyalizmin Nato nun ve ülkemizde her defasında yapılan antlaşmalarda Türkiye mizin bedel ödediği insanımızın fakirleştiği yoksullaştığı uluslar arası antlaşmalara kökünden karşı olduğumuzu haykırıyoruz insanlarımıza yalvarıyoruz ve diyoruz ki bu kumaştan bize elbise olmaz olsa olsa hizmetçi üniforması olur diyoruz. Her secim dönemlerinde mahallelerimizde köylerimizde kahvehanelerimizde bu gerçekleri anlatıyoruz anlatmaya devam edeceğiz ta ki ülkemiz insanları huzura refaha kavuşuncaya kadar inatla anlatacağız. Secim toplantılarından çıkarken diyoruz ki bir daha ki seçimlerde tekrar aynı şeyleri inşallah anlatmayız her gecen yıl bir önceki yıldan iyi olur dileklerimizle ayrılıyoruz ama hey hat gecen yılı arar hale geliyoruz insanlar olarak. Kıymetli halkımızdan sadece bir hesap yapması rica ediyorum 24 sene önce 6 bin 500 TL olan fındık bu sene nasıl 3 bin 500 TL oluyor bunun hesabını yapmaya davet ediyorum. 14 sene önce bir asgari ücretli 42 tüp alıyordu bu yıl 12 adet tüp alabiliyor bunu hesabını rica ediyorum. Halkımızın değerlendireceğine inanıyorum, ülkemizin kaynaklarının bir avuç rantiyecinin cebine gitmesini istemiyorsan milli gelirden payına düşeni almak istiyorsan Saadet Partisini takip etmemiz ve görüşlerini analiz etmemiz ve destek olmamız lazım, 14 sene önce asgari ücrete yapılan zammın bu gün ki karşılığı bin 500 TL’dir Saadet Partisi olarak iktidara geldiğimizde asgari ücretin bin 500 TL normal ücretin 3 bin TL olduğunu söylersek hayal olamayacağı nı gerçek olabileceğini düşünmeniz lazım inanıyoruz ve ispatlarımızla iddia ediyoruz. 4 ay sonra yapılacak olan secim kampanyası kapsamında bu konuları daha kapsamlı belgeleri ile beraber halkımızla paylaşacağız insanlarımıza tek tek bu konuları anlatacağız” diye konuştu.

Öte yandan Saadet Partisi Alaplı ilçe Teşkilatında görev dağılımı şu şekilde oluştu.

İlçe Başkanı Yaşar Arıkan, Teşkilat Başkanı Ramazan Sarıkaya, Siyasi İşler Başkanı Mehmet Güngör, Seçim İşleri Başkanı İsmail Sarıkaya, Tanıtım İşleri Başkanı Tuğsal Çetin, Halkla İlişkiler Başkanı Aydın Şahin, Mahalli İdareler Başkanı Muharrem Gürses, Ekonomik ve Sosyal İşler Başkanı Cevdet Köksal, İlçe Sekreteri Önder Karakaya, Eğitim Başkanı Muharrem Güler, Muhasebe, Mali İşler Komisyonu Başkanı Beşir Özdemir,  



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!