Alaplı

GÖNLÜM AK PARTİDEN YANA

GÖNLÜM AK PARTİDEN YANA

Demokrat Partiden istifa eden Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun hangi partiye geçeceği merakla beklenirken, Çimenoğlu,” gönlüm AK Partiden yana ama kesinleşmiş bir şey” dedi. 

 Alaplı önünün açılması ve ilçeye hizmet gelmesi anlamında ne gerekiyorsa her türlü fedakarlığa hazır olduğunu kaydeden Çimenoğlu,” Şu anda arkadaşlarımla görüşme halindeyiz. Ama bu sürecin fazla sürmeyeceğini söyleyebilirim. Zaten istifa ettiğimde de yapmış olduğum açıklamamda  ‘Bundan sonrada Alaplı için ne gerekiyorsa ve ilçenin önünün açılması için ne gerekiyorsa, ilçeye hizmet gelmesi anlamında ne gerekiyorsa her türlü görüşmeyi ve fedakarlığı da yapmaya sonuna kadar açığım’ demiştim. Gönlüm AK Partiden yana ama ortada kesinleşmiş bir şey yok” diye konuştu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

5 Yorum

  • başkan sana yakışmadı bizim oylarımızı geri ver ben oyumu demokrat partiye verdim akp ye giderse helal etmiyorum


  • sizle birlikte yola çıkanlara nasıl yanıt vereceksiniz şimdi bu insanlar ak partilimi olmak zorunda adamlar seçimi kaybediyolar ama yinede kazanıyolar


  • sayın başkan biz oyumuzu ne a partisi nede b partisindensin diye vermedik sen oldugun için size destek verdik alaplı için neye karar verirsen yine yanıdayız biz size güvenerek yola çıktık sizinle devam edecegiz size güvenimiz devam etmektedir siz ve arkadaşlarınızın aldıgı kararı desdekliyoruz alaplı için ne yapılması gerekli ise onu yapacagınızı biliyoruz yolunuz açık olsun


  • başkan ak partiye gidersen başın gögemi erecek?alaplı akp li başkanlara sahip olduda zamanında başı göğemi erdi sanki?eğer akp'ye gidersen verdiğimiz oylar haram olsun bizden daha başka birşey bekleme.. bu işin yarınlarıda var unutma üzülen sen olursun.. o zaman ne sıfatla çıkacaksın karşımıza?


  • başkan seni tüketici haklarına şikayet etmek lazım.biz seni aldığımızda paketinde demokrat ibaresi vardı ama için sanki akp havası çalar gibi.evet evet seni Halit Tekin abimize bildirelimde gereğini yapsın,defolu davranıyorsun etiketin ile için farklıymış meğer.