Alaplı

GÜNDEM GAZETESİ TESİSLERİNİ YENİLEDİ

GÜNDEM GAZETESİ TESİSLERİNİ YENİLEDİ

Kdz. Ereğli’de basın sektöründe faaliyet gösteren Gündem Gazetesi ve Eser Matbaa anlaşmalı matbaanın ardından, baskı makinelerini da baştan aşağıya bakımdan geçiren tesis, resmi ilan alma adına da Zonguldak Valiliğine başvurusunu yaptı.

Şirket yetkilisi Çetin Eser, kurumsallaşma adına atılması gereken tüm adımları attıklarını ve renkli gazete baskına geçme adına önlerinde hiçbir engelin kalmadığını ifade etti. Eser, Matbaa tesislerinde bir haftadır süren bakım çalışmaların ardından baskı kalitesinin arttırıldığını kaydederek şu görüşlere yer verdi:

“İstanbul’da gelen 3 kişilik uzman montör ekibin A’dan, Z’ye bakımdan geçirdiği ofset baskı makineleri ile birlikte tesisimiz istediğimiz düzeye geldi. Tesiste her türlü baskı işinin kaliteli bir şekilde yapıyoruz. Tam donanımlı olarak hizmet vermeye başladık. Kurumsallaşmasını tamamlayan Şirketimiz bünyesine Gündem Gazetesi, Batı Karadeniz Ekonomi Gazetesi bulundurmaktadır. Kendi gazetelerimiz dışında ilçede haftalık ve aylık yayın yapan bazı gazeteleri de basıyoruz. Baskı kalitemizin artması ile birlikte oluşan taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Bizler bu noktada bölgemizin kalkınması ve gelişmesi hedefinde her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. Öncelikle anlaşmalı resmi matbaaya geçerek, kurumsal eksikliğimiz tamamladık. Ardından Gazetemiz sayfa sayınını artırarak, okuyucularımıza en iyi kalitede hizmet vermenin yoğun gayreti ve çabası içersindeyiz. Makine filosunu daha modern hale getirmek hedeflerimiz arasında. Bunun yanı sıra gazetemizi renkli çıkarma noktasında da alt yapı çalışmaları sürüyor.  Resmi ilan almak amacıyla gerekli alt yapılarımızı yaptık ve bekleme süreci içersine girdik. Biz Eser matbaa ve gazetecilik olarak bir bütün halinde tüm Zonguldak'a hatta il dışına hizmet verebilecek alt yapıyı oluşturduk, bizimle çalışan müşterilerimiz farkımızı görmeye başladı, yakın bir zaman içinde çalışmalarımızla müşteri kitlemiz her gün büyüyecektir"



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!