Alaplı

ALAPLI ZİRAAT ODASI KONGRESİNDE LİSTE GERGİNLİĞİ

ALAPLI ZİRAAT ODASI KONGRESİNDE LİSTE GERGİNLİĞİ

 Alaplı Ziraat Odasının 5. olağan genel kurulunda iki ayrı listede adları olduğunu öne süren 2 kişinin adlarının diğer listeden çıkartılmasını istemesi üzerine kongrede liste krizi yaşandı.  Söz konusu itirazın üzerine söz konusu kişiler listelerden çıkartılıp yeni liste divan başkanlığına teslim edildi.

  Başkan adaylarında Orhan Yener, itirazları yakışıksız bir durum olarak nitelendirirken, “ Ben bu kardeşlerimin itirazlarını yakışıksız buluyorum.  Diğer listede benim yönetim kurulu listemdeki kişilerde var bende böylemi yapayım. Bu yapılan bir kez daha söylüyorum yakışıksız bir durumdur. Ben bunu esefle kınıyorum ve takdirinize sunuyorum” dedi.

 Başkan adayı Şeref Türkoğlu da “Şu ana kadar kongremiz gayet güzel bir şekilde gidiyordu. Ufak tefek olan olayları hoş görüyoruz.  Ama Orhan Yener arkadaşımızın listesinin yarısı delege olmayanlardan arkadaşlardan oluşmuştur. Bunu söylemek istememiştim. Listesinde 10 tane delege olmayan kişi var. Ben de buna itiraz ediyorum. Ta ki benim odada 12 seneden beri yaptığım çalışmalara, projelere Orhan arkadaşımız teşekkür bile etmedi.  Bende kendisini kınıyorum” diye konuştu.

 İtirazlar üzerine yeniden oluşturulan liste divan başkanlığına telsim edilirken,  delegelerin oy kullanma işlemine başlandı. Kongrede kısa süre yaşanan gerginlik ise her iki adayın sağduyusu sayesinde tatlıya bağlandı. Her iki adayda tokalaşarak birlik mesajı verdi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haber  yayına hazırlandığında oy verme işlemi devam ediyordu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!