Alaplı

ALAPLI DA TÜNELLERDE DEV YILAN BULUNDU İDDİASI HALKI HEYECANLANDIRDI

ALAPLI DA TÜNELLERDE DEV YILAN BULUNDU İDDİASI HALKI HEYECANLANDIRDI

Alaplı ilçesinde duble yol projesi kapsamında yapımı devam eden tüneller bölgesinde dev bir yılanın bulunduğuna yönelik internette paylaşım sitesine atılan bir video heyecana sebep oldu. Kimin tarafından atıldığı belirlenemeyen sadece dev yılanın görüntüsünün yer aldığı paylaşım sitesi tıklanma rekoru kırarken ilçede faaliyet gösteren gazeteciler olayın aslını öğrenmek için tüneller bölgesinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, bir internet paylaşım sitesinde duble yol çalışmaları kapsamında yapımı devam eden tüneller bölgesinde dev bir yılan bulundu iddiasının söz konusu olmadığını söyledi.

Yetkililer ile bu konuda görüşmelerde bulunduklarını böylesine dev bir yılanın bulunmadığına yönelik bilgiler aldıklarını kaydeden Bostancı, “Son zamanlarda internette bir paylaşım sitesinde kamuoyunu da meşgul eden Duble yol projesi kapsamında Alaplı’da yapımı devam eden tünellerde 26 metre uzunluğunda dev bir yılanın bulunduğu yönelik haberler ilçedeki vatandaşları heyecanlandırdı. Bizde bunun üzerine tüneller bölgesine geldik, yetkililerden bilgiler aldık. Yerin 100-150 metre altında bir canlının yaşamayacağını böyle bir yılanın bulunamayacağını söylediler. Bizde merak ettik böyle bir yılan var mıdır diye, proje müdürlerini aradık yetkililerle konuştuk onlarda asla tüneller bölgesinde bunun gibi olayın olmadığını söylediler. Genelde ilçemizdeki berberlere, kahvehaneler ve marketlere gittiğimiz de duble yol çalışmaları kapsamında yapılan tünellerde büyük bir yılan çıkmış haberiniz var mı diye soruyorlar. Bizde öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda yetkililerin böyle bir olayın yaşanmadığını söylüyoruz. Bu olay gerçekten ilçemizde heyecana sebep oldu, çevre ilçeler ve illerden de bizleri arayarak bu konuda bilgi almak isteyen arkadaşlarımız var. Bizde onlara böylesine büyük bir yılanın olmadığını yetkililerin de bunu görmediklerini kendilerine söylüyoruz “diye konuştu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

1 Yorum

  • Böyle birşey yok.ortalıkta bir görüntü var ama bu görüntü Maaşallah şu anda Türkiye'de yol çalışması olan her yerde var herkes kendi yöresine mal etmiş ama bu görüntünün hangi yol veya tünel çalışmasına ve nereye ait olduğuna dair bir belirti yok herkes kendine göre uydurmuş.. aslı astarı yok hep olmuş gitmiş bitmiş mış miş falan filan yalan dolan.Alaplı'da,Ordu'da,Bilecik'te yok bilmem nerede ama hiç bir yerin aslı yok.birde bilmem kaç ton altın çıkmış hikayesi dolanıyor ortalıkta bu da yalanın ta kendisi tabi.millet istediği gibi sallıyor.o tüneli oraya hele o kayaların içine kazmak bu devirde bu teknolojik imkanlarla ve bu devasa iş makinalarıyla aylarca sürüyor... bu altını oraya kazıp gömmek hem o zamanın şartlarına göre o şekilde kazmak hem çok zor hatta imkansız gibi... olsa bile asırlar sürer buna o insanların ömrü yetmez ama işte günümüzde insanların inandıklarına ve uğraştıklarına bakın yazık elin oğlu aya çıktı onuda bıraktı bilmem taaa nerelere gitti nelerle uğraşıyor bizim milletin hali ortada.