Alaplı

ALAPLIDA LPG Lİ ARAÇ YANDI SÜRÜCÜ SON ANDA KURTARILDI

ALAPLIDA LPG Lİ ARAÇ YANDI SÜRÜCÜ SON ANDA KURTARILDI

Olay Alaplı sanayi sitesinde meydana geldi. Arabasına bakım yapmak için sanayi sitesine gelen Mustafa Çetin’e ait 35 AK 3781 plakalı özel otomobil aniden alev alarak yanmaya başladı. Yanmaya başlayan oto sürücüsünün paniğe kapılarak araçta sıkıştığını gören vatandaşlar itfaiyeye haber vermelerinin ardından sürücüyü yara almadan araçtan çıkarttılar.  LPG’li olduğu belirlenen otomobil olay yerine gelen Alaplı Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi sonucu tamamen yanmaktan kurtularak söndürüldü.

  Olayı anlatan sürücü Mustafa Çetin, “Araç muayenesi yaptıracaktım, muayeneye gitmeden önce teknik kontrolleri ve gaz sızdırmazlık kontrolü için sanayi sitesine gelirken aracım aniden ateş aldı çok korktum çevreden gelen vatandaşların desteği ve itfaiyenin müdahalesi sonucu aracım tamamen yanmaktan kurtuldu, bende yara almadan kurtuldum, buna şükür” dedi.

Olaya tanık olan ve sürücüyü kurtarmak için müdahale ederek sürücüyü araçtan kurtaran Recep Tufan isimli vatandaş,” Yangına tesadüfen şahit oldum.  Hemen sanayi sitesindeki arkadaşlarla araçtan sürücüyü kurtardık. Sürücü arkadaşıma geçmiş olsun” diye konuştu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!