Alaplı

SARIAL CHP VE ADD Yİ ZİYARET ETTİ

SARIAL CHP VE ADD Yİ ZİYARET ETTİ

 ADD Genel Merkezi Batı Karadeniz Sorumlusu Erol Sarıal, CHP Alaplı ilçe Teşkilatı ve ADD Alaplı şubesini ziyaret etti.

  İlk olarak CHP Alaplı ilçe Teşkilatını ziyaret eden Sarıal, CHP Alaplı ilçe Başkanı ve yönetimi ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

  Ziyarette konuşan CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, ADD Genel Merkezi Batı Karadeniz Sorumlusu Erol Sarıal’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP’nin genel seçimlerde iktidara taşıyacaklarını kaydeden Tekin,” Ülkemiz çok önemli bir dönemden geçiyor. Önümüzdeki genel seçimler ülkemiz, milletimiz ve hepimiz için önemlidir.  Bölgemizde tersaneler bölgesinde birkaç yıl önce 7-8 bin işçi çalışıyordu, şimdi ise 500-600 kişi çalışmakta, ERDEMİR ise yabancılara satılmak üzeredir. TTK bitmiş durumdadır. Ülkemiz sürekli kötüye gidiyor. İşçimizin, memurumuzun ve emeklimizin hali ortadadır. İnsanlarımızı yeşil karta, kömüre muhtaç hale getiren bir iktidar ile karşı karşıyayız. Bu seçim bizim için çok önemlidir. Ben herkesi CHP çatısı altında birleşmeye çağırıyoruz. Genel seçimlerde iktidara en yakın parti biziz, inşallah iktidar olacağız” dedi

 
 
 

ADD Genel Merkezi  Batı Karadeniz Sorumlusu Erol Sarıal’da konuşmasında “Türkiye’de hem ekonomik anlamda halkın yoksullaşması artıran bir iktidar ile karşı karşıyayız, Hem de siyasi alanda ülkenin temel değerlerinin aşındırıldığı bir süreç yaşıyoruz.   Kurumlarımız aşınıyor. Yoksullaşma hızla artıyor. Halkımızın sosyal ödentileri ve sağlık sorunları paralı hale getiriliyor. Ülkede bir sermaye devleti oluşturulmaya çalışıyor.  Dışarıdan yapılan öneriler ile teröre çare arandığını görüyoruz” diye konuştu.

  ADD Genel Merkezi Batı Karadeniz Sorumlusu Erol Sarıal daha sonra ADD Alaplı şubesini ziyaret etti.  Dernek Başkanı Saliha Sanlı ile bir süre görüşen Sarıal, dernek yönetimi ile de karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!