Alaplı

Aynı aileden 3 kişi öldürüldü

Aynı aileden 3 kişi öldürüldü

Zonguldak'ın Beycuma İlçesi'ne bağlı Kaleoğlu Köyü'nde akşam saatlerinde meydana gelen cinayette aynı aileden 3 kişi silahla öldürüldü. Cinayeti işleyen kişi ya da kişiler sır olurken ölenlerden birinin zihinsel engelli olduğu bildirildi.

Bugün akşam saat 17.30 sularında meydana gelen olay şöyle gelişti: Almanya'da ikamet eden ve senede üç dört kez Türkiye'ye gelen 72 yaşındaki Nazif Kundakçıoğlu, eşi 69 yaşındaki Fatma Kundakçıoğlu ve 41 yaşındaki zihinsel engelli kızları Habibe Kundakçıoğlu, evde oturdukları sırada kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Silah seslerini duyan köylülerin olay yerine gelmesiyle saldırganlar olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde kalan Kundakçıoğlu ailesinin üç ferdi olay yerinde hayatını kaybetti.

Olaydan sonra jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. Jandarma, cinayetin Nazif Kundakçıoğlu'nun kızına tacizde bulunduğu için cezaevinde yatıp tahliye olan M.K. şüpheleniyor. Öte yandan cinayetin ardından M. K. ortalarda gözükmediği öğrenildi.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!