Alaplı

ALAPLI KASIMLI İLKÖĞRETİM OKULU İL BİRİNCİSİ

ALAPLI KASIMLI İLKÖĞRETİM OKULU İL BİRİNCİSİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Sor Genel Müdürlüğünce organize edilen Okular arası kros müsabakaları Zonguldak elemlerinde Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulunun 4 takımı da derece elde ederek plaket aldı.

 Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar takımları bütün rakiplerini eleyerek takım halinde il birincisi olan Kasımlı İlköğretim Okulu küçük erkekler kategorisinde de 3 puan farklar il ikincisi olurken, yıldız erkekler takımı da il üçüncüsü oldu. İl Birincisi olan Kasımlı İlköğretim Okulunun iki takımı, 9 Mart 2011 tarihinde Kayseri’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasının bölge ayağında Zonguldak ilini temsil edecek.

Takım antrenörü Bahattin Duman, krosta başarının Kasımlı İlköğretim Okulu için artık gelenek haline geldiğini, yıllardır atletizm ve krosta Zonguldak’ı başarılı şekilde temsil ettiklerini belirterek hedeflerinin, bölge yarışlarında derece yapmak olduğunu söyledi.

 

Okul Müdürü Erdal Yılmaz, bu başarıların bir tesadüf olmadığını, yıllardır devam eden istikralı başarıların, fedakâr özverili çalışmalara bağlı olduğunu, takım ruhunun da etkili olduğunu ifade ederek, başarıda emeği geçen veli, öğrenci ve eğitimcileri kutlayarak teşekkür etti.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

3 Yorum

  • Erdal hoca şahsınızda tüm K.İ.Ö.O öğretmenlerini öğrencilerini ve özellikle yarışmalarda birincilik ve derece yapan öğrencilerimizi tebrik ederim başarılarının devamını diler saygılarımı sunarım..


  • Kasımlı ilköğretim okulundaki bu başarı anlayışını takdir ediyorum.Bunu nasıl yapıyorsunuz? okula geldim gördüm fiziki olarak mükemmel .her aktivite de varsınız ve başarılısınız.alaplı da spor deyince akla Kasımlı geliyor.Özel okullar bile bu tempoyla çalışamıyor.Emeğinize yüreğinize sağlık.Umarım camianız bu başarıları görüyor ve takdir ediyordur.


  • Saygıdeğer Bahattin Hoca ,Kasımlının emektarı.Yerinde olmak isterdim.Yıllardır verilen emeğin karşılığı olarak Zonguldağın bütün ilçelerinden daha büyük okullara rağmen iki takımla il birincisi olarak bölgeye gitmek son derece gurur verici sizi ve takımlarınızı tebrik ederim.Böylesini ancak profosyonel çalışan kulüpler yapabiliyor.Kulüplerden teklif gelirse geri çevirme ....... başarılarınızla gurur duyduk yolunuz açık olsun.