Alaplı

SP İL BAŞKANI NECDET SARI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

SP İL BAŞKANI NECDET SARI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

SP Zonguldak il Başkanı Necdet Sarı, Alaplı Gazeteciler Derneği ziyaretinde gündemi değerlendirdi.    SP Zonguldak il Başkanı Necdet Sarı, beraberinde il başkan yardımcısı İbrahim Mert, il yönetim kurulu üyesi Aydın Karadeniz, SP Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaplı Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

   Ziyarette gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sarı, İktidara geldiklerinde ülkeyi faizsiz politika ile yöneteceklerini Refah-yol dönemde uyguladıkları havuz sistemini yeniden uygulamaya geçireceklerini söyledi.

   Seçim çalışmaları doğrultusunda genel merkezde geniş bir toplantı yaptıklarını belirten Sarı, “ Genel merkezimizde seçim çalışmaları ile ilgili geniş bir toplantı yaptık. Bildiğiniz gibi havuz sistemi ilk defa Refah-yol döneminde Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından uygulanmış ve de ülkemizin faizsiz politika ile karşılaşmasına vesile olmuştur. 2Biz iktidara geldiğimizde bu havuz sistemini uygulayacağız. Yüksek Öğretim Kurumlarında okuyan öğrencilerimizden alınan harçlar biliyoruz ki öğrencilerimiz ve ailelerimiz için sıkıntı oluşturmaktadır. İktidara geldiğimiz gün bu yüksek öğretim harçlarını kaldıracağız. Elbette ki milli görüşün şanındandır. Her zaman yapmış olduğumuz gibi iktidara geldiğimizde ilk yapacağımız bakanlar kurulu toplantısı sonrasında yapacağımız ilk şey emeklimize, işsizimize ve emeklimize yüzde 520 zam vererek onların bu zamana kadar çekmiş oldukları sıkıntıları bir nebze olsun dindireceğiz, onların güler yüzlü ve huzurlu bir yuva içinde yaşamasını sağlamaya gayret edeceğiz” diye konuştu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!