Alaplı

ALAPLI ADD DEN CHP KADIN KOLLARINA ZİYARET

ALAPLI ADD DEN CHP KADIN KOLLARINA ZİYARET

ADD Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı, beraberinde Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, yönetim kurulu üyeleri Asude Erhan, Ülker Gümüş ve Yıldız Erdoğan ile birlikte CHP Alaplı Kadın Kolları Teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu.

  Ziyarette konuşan ADD Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı, “Ülkemizin çok önemli bir dönemden geçiyor.  Önümüzdeki genel seçimlerimiz ülkemiz, milletimiz ve hepimiz için çok önemlidir. Kadınlarımıza çok önemli görevler düşüyor. Bu bağlamda, CHP Alaplı Kadın Kollarının disiplinli ve özverili çalışmalarından memnunluk duyuyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

CHP Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, da ADD Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 Atatürk’ün kadınları sağladığı kazanımların değerinin bilinmesi gerektiğini kaydeden Sotka,” Modern Türk kadını artık sivil toplum örgütlerinde görev almalı, insanca hakça bir düzenin kurulması için yorulmadan, yılmadan çalışmalıdır. Kadınlarımız Atatürk Türkiyesi’ndeki kazanımlarının önemini ve değerini bilmeleri gerekiyor. Bu noktada kadınlarımız yönlerini Arap ülkelerine değil çağdaş yaşama dönmelidir” diye konuştu.

 Ziyarette ayrıca CHP Alaplı Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Emine Uysal ve Yaşar Kaya, yönetim kurulu üyeleri Ruhan Çelen, Özgül Aksu, Asuman Aydemir, Gönül Demir, Zeynep Şener, Fatma Ermiş, Yüksel Ölüç, Fatma Alagöz, Ayla Mazlumcu, Sabahat Müfettişoğlu, Aysel Tekin ve Şerife Nurgül Avlar da hazır bulundu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!