Alaplı

YAZICIOĞLU AK PARTİ TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

YAZICIOĞLU AK PARTİ TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde gerçekleşen ziyarette, İlçe Başkanı Adem Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Milletvekili Aday Adayı İrfan Yazıcıoğlu’nu kapıda karşıladılar.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Başkanı Adem Öztürk, “Sayın İrfan Yazıcıoğlu gibi değerli işadamlarımızın partimizde yer almaları ve milletvekilliğine aday adayı olmalarından büyük memnuniyet duyuyoruz. İrfan Bey’i, Ereğli ve Alaplı’da hatta Zonguldak genelinde tanımayan yoktur. Kendisine milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum” dedi.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İrfan Yazıcıoğlu ise ziyaretin nezaket ziyareti olduğunu belirterek, partisinin İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile kaynaşmak adına; Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde ziyaret gerçekleştirmeyi uygun gördüğünü söyledi.

 

Yazıcıoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, 12 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde milletvekili aday adaylıklarını açıklayanlara çalışmalarında başarılar dileyerek; şunları kaydetti:

 

“Özellikle Karadeniz Ereğli ve Alaplı ilçelerimiz ile bu ilçelerimize bağlı belde ve köylerimizden, milletvekilliğine aday adayı olmam konusunda yoğun bir talep geldi. Ben de bu talep ve baskılar üzerine, aday adayı olmaya karar verdim. Bu süreçte yer alacak olan tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Ben milletvekili adayı olsam da olmasam da, gerek seçim sürecinde gerekse seçimlerden sonra bölgeme ve partime hizmet etmeye devam edeceğim.”  



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!