Alaplı

ELKA VE MOLLABEY BİRLİK EYLEMLERİNE SON VERDİ

ELKA VE MOLLABEY BİRLİK EYLEMLERİNE SON VERDİ

Alaplı -Kaptaş istikametinde ulaşım hizmeti veren SS.87 Nolu ELKA Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine üye olan hat sahipleri ile Alaplı Mollabey istikametinde hizmet veren Mollabey Birlik minibüsleri sahipleri bazı hatların halk otobüslerine verilmesi üzerine belediye başkanlığına anahtarlarını bırakarak tepkilerini dile getirmiş, daha sonrada iş bırakma ve yavaşlatma eyleminde bulunmuşlardı.

3 gün İş bırakma eylemi yapan minibüsçüler AK Parti Zonguldak milletvekili Ercan Candan’ın devreye girmesi üzerine yaptıkları eyleme son vererek yeniden çalışmaya başlarken her iki kooperatif başkanı ortak bir açıklama yaparak yaşanan süreci değerlendirdiler.

S.S 87 Nolu ELKA Taşıyıcılar Kooperatifin Başkanı Recep Uymaz, 3 gün süren iş bırakma eylemine son verdiklerini belirterek şöyle dedi: “  Bizler S.S 87 Nolu ELKA Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  ve Mollabey Birlik minibüsleri olarak yaptığımız eylemlerimizi  AK Parti Zonguldak milletvekilimiz Ercan Candan’ın danışmanı aracılığıyla kendisiyle telefonda görüştük. Milletvekilimizin bize dediği sözlere istinaden Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Hukuk devleti olduğundan kazanılan hakların geri alınamayacağını ve bu konuyla ilgili yani Alaplı şehir içi taşımacılığı ile bizzat kendilerinin ilgileneceğini söylemesine istinaden bizlerde milletvekilimizin sözüne güvenerek kontak kapatma eylemine son vermiş bulunmaktayız. Bu süre içerisinde Alaplı halkından ve çalıştığımız hatlardan bizlerden hizmet alan vatandaşlarımızdan özür dileyerek aflarına sığınıyoruz. Bu haklı davamızda bize destek veren halkımıza da teşekkür ediyoruz”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!