Genel

ERDEMİR, FESTİVAL VE ŞİKE

ERDEMİR, FESTİVAL VE ŞİKE

… ‘Süleyman Seba’nın Beşiktaş’ı sevdiği kadar, sevmiştim onu… Tüm pişmanlıklarıma rağmen Pilot hızıyla geçtiğim dantelli sokakların ardından belki de yaptığım en iyi şeydi O’nu sevmek… Biz Dört Büyüklerden beklerken transfer haberlerini en büyük transferleri yaptı bu sezon Metris Cezaevi… Ne Muz Cumhuriyeti kaldı, ne de Fenerbahçe Cumhuriyeti… Var olan tek gerçek Beşiktaş Adliyesiydi… Birde her defasında pişmanlık içinde geçtiğim dantelli sokakların gecelerinden arta kalan sabahların nefreti’…

 

ERDEMİR’İN BAŞARISI

 

            13 Haziran sabahından bu yana ülke de yaşananlardan sonra belki de tek tesellimiz oldu Erdemir’in başarısı…

Metal Bulletin tarafından her yıl hazırlanan ‘Dünyanın En Büyük Çelik Üreticileri Listesi’nde Erdemir listenin 47’inci sırasında yer aldı.

Dünyada Çelik sektöründe faaliyet gösteren şirketler arasından Erdemir’in kendine ilk 50 içinde yer bulması elbette ki hafife alınabilecek bir başarı değildi.

Son günlerde yaşadığımız ve hayretler içinde kaldığımız birçok olaydan sonra ‘Bu ülkede güzel şeylerde oluyor’ diyebilmek bile insana biraz umut veriyor gelecek için.

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları’nın bu başarısı Türkiye’nin Çelik Sektöründe gururu olan Erdemir’in ülkemiz açısından ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu başarıda Erdemir Yönetiminin en yüksek kademesinden işçisine kadar herkesin emeğinin olması da kurumsal anlamda Erdemir’in gelecekte daha büyük başarılara imza atacağını şimdiden gösteriyor.  Geçtiğimiz hafta Erdemir tarafından düzenlenen Sünnet Şöleninde konuşan ERDEMİR İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Samim Şaylan, ERDEMİR'in sosyal sorumluluk anlayışı ve duyarlılığı ile çalışanlarına ve yöre halkına hizmet etmeye devam edeceğini söylemesi de Erdemir’in bölgeye olan hizmetlerini her geçen gün biraz daha arttıracağının bir göstergesi olarak algılanmalı. Umarım bundan sonra daha büyük başarılara imza atar Erdemir ve ülkenin gururu olmaya devam eder.

 

FESTİVAL

 

Kdz. Ereğli’de bu yıl 18. si gerçekleştirilen Sevgi Barış Dostluk Festivali Ereğli halkına yine eğlenceli anlar yaşattı. Ancak bu yıl ki festivalin geçen yıllara göre biraz daha sakin geçtiğini söylemek gerek. Öyle ki ilk defa bir festivalde Bozhane’den Çarşı Merkezine kadar rahat rahat yürüyebildiğimi hatırlıyorum. Bunun iki nedeni olabilir. Ya Ereğli halkı artık festivallere doydu yâda halkın dışarı çıkıp eğlenecek, gezecek parası yok… Ama her şeye rağmen Festival gerek organizasyon gerekse görsellik açısından güzeldi.

 

ŞİKE

 

Bu sezon en büyük transferleri Metris Cezaevi yaptı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan, Beşiktaş As Başkanı Serdar Adalı’ya kadar birçok ünlü spor adamı şu an demir parmaklıklar ardında. Ben çok koyu Beşiktaşlıyım. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim. Biz taraftarlar olarak her maçta kalbimiz duracak gibi heyecanlanırken, dişimizden tırnağımızdan arttırıp maçlara gitmek için yollara düşerken, birileri para ile maç alıp satıyorsa kim olursa olsun cezasını çekmeli. Bu Beşiktaş içinde Fenerbahçe içinde geçerli…

 

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!