Zonguldak Merkez

MAHMUT DEDENİN GÖREVDEN ALINMA NEDENİ!

MAHMUT DEDENİN GÖREVDEN ALINMA NEDENİ!

AKP Zonguldak Müfettişi Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede'nin AKP il Yöneticisine deterjan sattığı iddiaları üzerine görevden alınarak yerine  AKP Ordu Milletvekili Ahmet Yılmaz getirildi
AKP’li muhaliflerin haftalardır dilinden düşürmediği  iddialar AKP Genel Merkezi’ne kadar uzanınca, Zonguldak müfettişi Mahmut Dede bu görevden alınarak yerine AKP Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz getirildi. Mahmut Dede’nin Zonguldak gezilerinde, AKP İl yöneticisi olduktan sonra aldığı trilyonluk yemek ihaleleriyle tanınan İl Başkan Yardımcısı Celal Bilici’nin lüks otomobilini kullandığı iddiaları ise parti tabanında eleştirilere neden olmuştu.
TÜRKMEN: “DEDE’DEN ÖRGÜT MEMNUNDU”
Halkın Sesi’nin sorularını yanıtlayan AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak koordinatörü görevinde değişiklik olduğunu doğrularken, “Bizim aldığımız bilgiye göre Nevşehir Milletvekilimiz Mahmut Dede’nin yerine Ordu Milletvekili arkadaşımız Zonguldak koordinatörü olmuş. Bu değişikliğin nedeni konusunda bilgim yok. Ama bizim her hangi bir şikayetimiz de olmadı. Bildiğim kadarıyla örgüt memnuniyeti de vardı.” Dedi.
DEDE: “SİNEK BEYİNLİLERİN UYDURMASI”
AKP Zonguldak müfettişliği görevinden alınan Mahmut Dede, Yazı İşleri Müdürümüz Mustafa Özdemir’le yaptığı telefon konuşmasında bunun bir görevden alma değil, rotasyon olduğunu belirterek, “ Partimizde bu tür görev değişikliği zaman zaman olur. Söz konusu iddialar bizim de kulağımıza geldi. Bu sinek beyinlilerin uydurmasından öte bir şey değil. Ben 30 yıllık bir işadamıyım. Buna ne ihtiyacım var, ne de tenezzül ederim. İddiaları kanıtlamayan şerefsizdir, alçaktır. İddia sahibi bu arkadaşa deterjan sattığımı ispatlamak zorundadır. Ne böyle bir satış oldu ne de teklif verdik. Velev ki  satmış olalım. Ben bir işadamıyım. Sorumlu olduğum ilde böyle bir ilişkiye girmem. Milletvekili  olduktan sonra ticaretten çekildim. Zaten ticaret yapmaya vaktim de yok” dedi.
Kaynak: halkın Sesi



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!