Alaplı

HARP MALULÜ GAZİLERDEN YAZICIOĞLU’NA ZİYARET

HARP MALULÜ GAZİLERDEN YAZICIOĞLU’NA ZİYARET

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri

Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan ve Mustafa Yazıcıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Demirdüyen, Karadeniz Ereğli ve Alaplı ilçelerinde 26 gazi ve 16 şehit olduğunu söyledi.

Oğlu Oğuzhan’ın da şehit olduğunu hatırlatan Demirdüyen, üzerinde şehit ve gazilerin fotoğraflarının bulunduğu tabloyu Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’na takdim etti.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’nun derneklerine her türlü maddi ve manevi desteği verdiğini belirten Demirdüyen,500 adet takvim, 100 adet de şehit ve gazilerin fotoğraflarının bulunduğu resimden bastırdıklarını ve bunların dağıtımını yaptıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlhan Yazıcıoğlu ise Dernek Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen ve Yönetim Kurulu Üyelerini, başarılı çalışmalarından dolayı kutladıklarını söyledi.

İmkanları ölçüsünde ilçedeki sivil toplum örgütlerine destek vermeye çalıştıklarını belirten Yazıcıoğlu, şunları kaydetti:

“Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır, demiş şair. Çokta güzel söylemiş. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu tür olayların bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyoruz. Dernek Başkanımızın takdim ettiği bu çok değerli tabloyu ofisimizin en güzel yerine gururla asacağız”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!