Zonguldak Merkez

ÇPL TURİZM HAFTASINI KUTLADI

ÇPL TURİZM HAFTASINI KUTLADI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alaplı Anadolu Öğretmen Lisesi çok amaçlı salonu'nda düzenlenen programa Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Baş,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti ilçe Başkanları ve yöneticileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinliklerde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Alaplı Çok Programlı Lisesi Müdürü Muhammet Uysal yaptı.

 
 
 
 
 
 
Turizm’in bacasız sanayi olarak kabul edildiğini belirten Uysal,” Bacasız sanayi olarak kabullendiğimiz turizm hepimizin gayet iyi bildiği gibi, Ülkemizin zenginleşmesi, tanıtılması, devletimizin güçlenmesi, insanımızın refah içinde mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için çok büyük bir öneme sahiptir. Birçok medeniyete beşiklik etmiş, bu medeniyetlerden kalma çok zengin bir tarihi mirasa sahip, doğal güzellikleriyle bir cenneti andıran, aynı anda dört mevsimi yaşayabileceğimiz, kıtalar arasında bir köprü konumunda olan ülkemiz, turizm zenginlikleri bakımından dünyanın sayılı merkezlerinden biridir. Bizim için gurur verici bir gelişmedir ki, bu alanda her geçen gün daha büyük adımlar atılmakta, turizm potansiyelimiz sürekli artmaktadır. Bu programda salon ve ekipmanların kullanımında bizlere destek olan Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ercan Acar’a, dekor konusunda destek veren Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Çiğdem Küçükkaya’ya “ Dolu dolu Anadolu” konulu resim sergisiyle programımızı renklendiren Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri İrfan Celal Aksoy ve Ali Gencer’e Okulumuz idareci, öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye’m konulu slayt gösterisi ve ardından Gonca Halit Köklü, yönetiminde Alaplı Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından Alaplı’ya özgü geleneklerin canlandırılması, Alaplı’da Bayram, Alaplı’da Düğün, Gelin Kaynana atışması  konulu tiyatrolar izleyenlerin beğenisini kazandı.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!