Genel

ÇİMENOĞLU “ANKETLERDE AÇIK ARA ÖNDEYİZ”

ÇİMENOĞLU “ANKETLERDE AÇIK ARA ÖNDEYİZ”

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, seçim ziyaretlerinde,  vatandaşların geriye dönüş bildirimlerin de ve yapılan anketlerde açık ara önde olduklarını söyledi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Seçim gezilerinde vatandaşlar tarafından sıcak ve yoğun ilgili karşılandığını belirten Çimenoğlu, vatandaşların geri dönüşleri ve anketlerde açık ara önde gittiklerini söyledi.

Seçimlere 23 gün kaldığını belirten Çimenoğlu seçim çalışmaları çerçevesinde tüm kapılara tek tek gittiğini ve yapmak istediklerini ve projelerini seçmenleriyle paylaştığını ifade eden Çimenoğlu, “Tüm siyasi partiler gibi AK Parti Alaplı Teşkilatı olarak çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz. Üç hafta sonucunda Alaplı belediye başkanını belli olacak. Ben tek tek bütün kapıları bizzat ben kendim çalıyorum. Kendimi ifade ederek yapmak istediklerimizi anlatıyorum, projelerimizi anlatıyorum, meclis üyelerimizi tek tek vatandaşlarımıza anlatıyorum. Bu esnada yapılan anketlerde ve vatandaştan aldığımız geri dönüş bildirimlerde açık ara önde gidiyoruz” dedi.

“BU SEÇİMİ AK PARTİ TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE YİNE BİZ ALACAĞIZ”

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri AK Parti Alaplı teşkilatı ile birlikte yeniden kazanacaklarını belirten Çimenoğlu, “Bu seçimi AK Parti Alaplı teşkilatı ile birlikte yine biz alacağız. Seçim biter bitmez hemen projelerimize hemen devam edeceğiz. Çağlayan camisinin derhal temelini atmaya başlıyoruz, eski açık pazaryerine içinde sineması toplantı ve sergi salonu olan Kültür merkezimizi yapacağız, Dereboyu Belediye dükkanlarımız hemen hemen bitti, en büyük projelerimizden bir tanesi olan hem 690 Evlerde, 1050 Evlerde, eski 5 katlılar ve üç katlılarda siteleri adalar halinde düzelteceğiz. O adaların içinde gezinti ve oturma yerleri yapacağız. Siteleri çok farklı bir cazibe merkezi haline getireceğiz”

“ALAPLI SANAYİ SİTESİNE YOL MÜJDESİ “

Bu yıl 18 bin ton asfalt dökeceklerini Alaplı sanayi sitesindeki alt ve üst yollarını tamamının asfaltlanacağı müjdesini veren Çimenoğlu, “ Alaplı Küçük Sanayi Sitesi sakinlerine buradan hem söz hemde müjde veriyorum. Biz bu sene 18 Bin Ton asfalt dökeceğiz. Seçim beyannamemize de koyduğumuz gibi Sanayi çarşısı ara yollarını alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayarak asfaltlama yapacağız. Haziran yada Temmuz aylarında sanayi çarşımızın ara yolları ile diğer beş mahallemizin ara yollarına asfalt dökerek yollarımızı yapacağız” dedi.

“KAPALI PAZARYERİNİN DIŞ ÇEPHESİ KAPLANACAK”

Kapalı pazaryerinin 32 bin lira maliyetle dış cephesinin kaplanacağını belirten Çimenoğlu, “ Kapalı Pazaryerinin dış cephe kaplamasını yaptıracağız. Yaklaşık 35 Bin Lira maliyeti olan pazaryeri projesini ihaleye çıkartıyoruz. Bu sayede kapalı pazaryerinin dış cephesi kaplanmış camları takılmış olacak, dışarıda da çay ve yemek salonlarını yapılacak,  pazar yerine gelen vatandaşlarımız modern ve hijyen mekanlarda yemek yiyebilecekler.  Bizler köylülerimizi ve Alaplılı vatandaşlarımızı kapalı pazaryerine getirmek için yeni projeler hazırladık. Vatandaşlarımızı kapalı pazaryerine taşıyacağız”

“ALAPLI’DA CAZİBE MERKEZİ VE MEKANLARI ÇOĞALTACAĞIZ”

2014 yılında ilçe merkezinin düzenlenmesi çalışmalarına başlayacaklarını ilçenin cazibe merkezi alanlarını ve mekanlarını çoğaltacaklarını belirten Çimenoğlu,  Projelerimiz bununla da bitmiyor 2014 yılı içinde ilçenin çarşı içi düzenleme çalışmalarına başlıyoruz. Çarşı içinin kaldırımları ve yolları yeniden yapılacak, çarşı içi modern bir görüntü alacak. Cazibe merkezlerini ve mekanlarını çoğaltacağız. Bu sene Alaplı’da çok güzel işlere imza atacağız. Eski dere boyu dükkanları ile açılan Alaplı’nın önü yeni yapılacak yatırımlarla modern ve çağdaş bir ile olma yolunda büyük mesafeler alınmış olacaktır. Ben bu vesile ile buradan baş tacımız, analarımız, kadınlarımız, bacılarımız, kızlarımız olan tüm kadınların 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!