Zonguldak Merkez

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİLER

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİLER

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık eşi Neriman Posbıyık beraberinde meclis üyeleri ile birlikte Hakkâri'nin Şemdinli İlçesi´ndeki Tekeli Jandarma Sınır Taburu´na teröristler tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan P.Er Ramazan Erdem’in Gökçeler’deki baba ocağını ziyaret ederek ‘başsağlığı’ diledi.

Başkan Posbıyık’ın ziyaretinin ardından Zonguldak Valisi Erdal Ata,  Alay Komutanı Albay Halil İbrahim Yaşatır,   Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi de şehit babası Mustafa Erdem’e başsağlığı dileğinde bulundu.

Başkan Posbıyık, şehit babası Mustafa Erdem’e Ereğli halkı adına başsağlığı dileyerek “Yapılan hain saldırıyı Ereğli halkı adına bir kez daha lanetliyorum. Karadeniz Ereğli olarak vatan evladımızı evladımızı şehit verdik. Tüm halkımızın ve milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

       Başkan Posbıyık, şehit asker Ramazan Erdem’in 21 Haziran 2010 Pazartesi günü Bozhane Camiinde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verileceğini belirterek  “Tüm halkımızı şehidimizi sahip çıkmaya. Cenaze törenine katılmaya, evlerimizi ve işyerlerimizi Türk bayraklarıyla donatmaya davet ediyorum” dedi.

         Ziyaret sonunda İlçe Müftüsü Osman Aydın dua okudu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!