Zonguldak Merkez

POSBIYIK TRT FM DEN MİLYONLARA SESLENDİ

POSBIYIK TRT FM DEN MİLYONLARA SESLENDİ

Başkan Posbıyık, TRT FM Ankara Stüdyolarında Yapımcılığını Ahmet Fatih Ogan’ın sunuculuğunu Berna Konur’un yaptığı “Şehir Işıkları” programının canlı yayın konuğu oldu.

          

         20.00 ile 22.00 Saatleri arasında yayınlanan programa Türkiye’nin ve Avrupa’nın dört bir tarafından yüzlerce vatandaş telefonla aradı.

 

        Başkan Posbıyık, canlı yayında, Karadeniz Ereğli’nin mitolojik geçmişinden günümüze tarihi, turistik yerleri ve kentin karakteristik özellikleri ile 2-3-4 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali programı hakkında geniş bilgi verdi.

 

   TRT FM’DEN MİLYONLARA MESAJ

   Başkan Posbıyık, canlı yayına katılan ve programı telefonla arayan 5 aileyi festivalde Karadeniz Ereğli’de misafir etmekten büyük memnuniyet duyacağını belirtirken yapılan kura çekiminde 2-3-4 Temmuz tarihlerinde Ereğli’ye gelmeye hak kazanan 5 aile belirlendi.

Başkan Posbıyık, herkesin Karadeniz Ereğli’yi görmesi gerektiğini belirterek “TRT FM aracılığıyla tüm Türkiye’ye hatta tüm dünyaya sesimizi ulaştırma imkanı bulduk. Bizi dinleyen herkesi; güneşin sarısı, ormanın yeşili, denizin mavisinin orijinal renkleri Karadeniz Ereğli’de vardır, Karadeniz Ereğli’yi görmeden ölmek öbür dünyaya eksik gitmek demektir. Ereğli’yi görmeyen herkesi eksikliğini gidermek için Karadeniz Ereğli’ye bekliyoruz” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!