Karadeniz Ereğli

KDZ.EREĞLİ’DE BİNLER, MEHTERAN EŞLİĞİNDE, DEMOKRASİ NÖBETİNDE

KDZ.EREĞLİ’DE BİNLER, MEHTERAN EŞLİĞİNDE, DEMOKRASİ NÖBETİNDE

 Kdz.Ereğli’de binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen demokrasi nöbetinin 12. gecesinde Düzce Belediyesi Mehteran Takımı konser verdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın 5 siyasi partinin ilçe başkanıyla bir araya gelerek 16 Temmuz tarihinden itibaren başlattığı demokrasi nöbeti, binlerce halkın katılımıyla sürüyor.

Atatürk Anıtı önünde sabahın ilk ışıklarına kadar süren demokrasi nöbetinin 12.gecesinde, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın daveti üzerine Düzce Belediyesi Mehteran takımı bir saati aşan  konser verdi.

Mehteran takımının marşlarıyla coşan demokrasi nöbetçileri, darbeye karşı sloganlar atıp, Türk Bayraklarıyla alanı görsel bir şölene dönüştürdü.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN DESTEK..

12.gece nöbetine Kdz.Ereğli Taraftarlar Derneği de destek verdi. Nöbet alanına ‘Ezan susmaz, bayrak inmez’ sloganlarıyla giren Fenerbahçeli taraftarlar adına açıklamada bulunan Dernek Başkanı Serdar Özbek; “3 Temmuz sürecinde Fenerbahçeyi ele geçirmeye çalışan FETÖ’cü teröristler, 15 Temmuz da ülkemizde darbe girişiminde bulunmuşlardır. Bu süreçte Fenerbahçeli taraftarlar olarak devletimizin, Cumhurbaşkanımızın ve hükümetin yanındayız” dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise yaptığı konuşmada, Mehteran Takımını Ereğli’deki demokrasi nöbetine gönderen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e ve alandaki nöbete destek olan Fenerbahçe Taraftar Derneğine teşekkür etti. Uysal, ‘Güzel şehrimin güzel insanlarıyla, demokrasi nöbetimizi sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüreceğiz’ dedi.

Din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından demokrasi şehitleri için dualar edildi.

Demokrasi nöbetinin 12.gecesine Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, TSO Başkanı Yaşar Tetiker, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, AK Parti’li belediye ve il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.





Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!