Karadeniz Ereğli

AVRUPA STANDARDINDA YOL YAPILIYOR

AVRUPA STANDARDINDA YOL YAPILIYOR

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi’nde,  AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Zonguldak ve Ereğli Ormanlı beldesi karayollarında incelemelerde bulundu.
Çakır, beraberinde bazı parti yöneticileriyle birlikte çalışmaları incelediği sırada yaptığı açıklamada, Ereğli-Zonguldak karayolundaki çalışmaların ‘Avrupa Standartlarında’ olacağını söyledi.
Yol yapımında geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntıları anlatan Çakır, şöyle dedi:
“Bizden kaynaklanmayan nedenler dolayı yapılamayan bu yol tamamlanması için değerli Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu ve Sayın Valimiz Ali Kaban'ın destekleriyle yeni bir ihale çıkartıldı. Yapılan ihaleyi alan firmanın çalışmalarını yerinde inceledik. Yeniden hızlı bir şekilde başlanan çalışmaların 2 yıl içerisinde tamamlanması planlandı. Ereğli Devlet Hastanesi mevkisindeki köprülü kavşak düzenlemesi de bu yılsonuna kadar bitirilecek.
 
ÖNÜMÜZDEKİ YIL BİTECEK
Ereğli-Ormanlı beldesi yolundaki çalışmaların da devam ettiğine değinen Çakır, “beldeye giriş yolunda bir heyelan ve kaymadan dolayı daralma oluşmuştu. İhaleyi alan firma gerekli çalışmalara başlattı. Bu yolun yapımını da 2 ay içinde tamamlanacağını yetkililerden öğrendik” dedi.

Çakır’ın incelemelerinde Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, partinin İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen ile bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!