Karadeniz Ereğli

KDZ. EREĞLİ’DE FETÖ/PDY’DEN 13 KİŞİ GÖZALTINDA, 2 KİŞİ ARANIYOR..

KDZ. EREĞLİ’DE FETÖ/PDY’DEN 13 KİŞİ GÖZALTINDA, 2 KİŞİ ARANIYOR..

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Fethullaçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlarda, polis, belirlediği 6 ayrı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ile Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında, aralarında ev ve işyerinin bulunduğu adreslere gitti.

KAPIYI, KAPATMAK İSTEDİ…
Bu adreslerden biri ise, el konulan Fatih Koleji’nin muhasebe biriminde çalıştığı öne sürülen Tahsin Ş’nin evi oldu. Şüphelinin, Kışla Mahallesi Bayır Sokak’taki evine giden polis, kapıyı çaldı. Polis, kendilerine kapıyı açan kadına, polis olduklarını, ellerinde arama kararının bulunduğunu söyledi. 
Kapıyı kapatmak isteyen kadına, baskına katılan bayan polis sözlü müdahalede bulundu. Bir polis ise şahsın kaçma ihtimaline karşın, konutun çevresinde düzen aldı. Evde, yaklaşık 1 saat arama yapıldı.    

2 KİŞİ ARANIYOR 
Sürdürülen soruşturma kapsamında 13 kişinin gözaltı kararı alındı. Operasyonda, Tahsin Ş, Hüseyin A, Fatma A, Beşir B, İlhami D, Mehmet Ö, Orhan O, Zeki K, Aziz B, Ayhan S ve Rıfat S'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, doktor kontrollerinin ardından, İlçe Emniyet Müdürlüğü Karadeniz Ereğli Polis Merkez Amirliği’ne getirildi. Aramalarda elde edilen delilere ise incelenmek üzere en konuldu.

Öte yandan Ev ve işyerinde bulunamayan Özcan K. ile Mesut E. ise aranıyor.

Kaynak Fikri Kapan. Hakimiyet İnternet gazetesi



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!