Karadeniz Ereğli

BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN UYSAL’IN 10 KASIM MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN UYSAL’IN 10 KASIM MESAJI

 Başkan Uysal: Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm insanlığın saygı duyduğu bir liderdi

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm insanlığın saygı duyduğu bir lider olduğunu belirtti.

Başkan Uysal yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“78 yıl önce, fikirleri, yaşamı ve eserleriyle ebediyete yolcu ettiğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu, büyük bir liderdir.

10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ü, aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum”

TEKİN, “ÖZLEMLE VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, , 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Hayatını milletimize adayan, milleti için çalışan, fikirleri, eserleri halen bütün dünyaca örnek alınan büyük bir devlet adamıdır” dedi.

Başkan Tekin, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:   “Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78.yılında bir kez daha özlemle, saygıyla ve minnetle anıyoruz.

10 Kasım 1938’de hayata gözlerini yaman Ulu Önder Atatürk, hayatını milletimize adayan, milleti için çalışan, fikirleri, eserleri halen bütün dünyaca örnek alınan büyük bir devlet adamıdır.

Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli simgelerinden biri olan Atatürk’ü anlayabilmek, nesilden nesile anlatabilmek, eserlerine ve fikirlerine sahip çıkabilmek; ülkemizin geleceğinin en büyük teminatı olacaktır. Bu nedenle, hepimizin, kendimizden sonra gelecek nesillere, Atatürk’e olan sevgi ve saygımızı, minnetimizi muhafaza ederek emanet etme sorumluluğumuz ve zorunluluğumuz her geçen gün daha da artmaktadır. Türk Milleti olarak, dünyanın saygı duyduğu, fikirlerini ve eserlerini araştırma konusu yaptığı  Ulu Önder Atatürk ile ne kadar gurur ve onur duysak, onu ne kadar minnetle ansak azdır.

“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir” sözleriyle, fikirlerinin ve duygularının iyi anlaşılması gerektiğinin altını çizen Ulu Önder Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78.yılında bir kez daha özlemle, minnetle anıyorum”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!