Karadeniz Ereğli

KDZ. EREĞLİ’YE YİNE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ.

KDZ. EREĞLİ’YE YİNE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ.

 Kdz. Ereğli'nin Cemaller Köyü'nden Fırat Acar Fırat Kalkanı Operasyonunda Şehit Düştü.

Suriye’den gelen acı haber Türkiye ve Zonguldak’ı yaktı. 20. Zırhlı Tugay Komutan Yrd. Mekanize Piyade Taburu emrinde görevli olduğu öğrenilen Kader Acar’ın naaşı, gece saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi.

HABER AİLEYE ULAŞTI

Şehidin acı haberi Ereğli İlçesi’ndeki ablası Yasemin Kiremitçi'ye gece saat 03.00 sıralarında verildi. Şehidin annesi ve babası Şadiye ve Nimet Acar'ın bir süre önce vefat ettiği öğrenildi.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğul, Karadeniz Bölge Komutanlığı Merkez Komutanı Albay Bülent Oral ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, gece saatlerinde şehidin ablasına acı haberi verdi.

Duydukları ile yıkılan ablanın evine Türk Bayrağı asıldı. Gaziantep'te yapılacak olan törenin ardından Zonguldak'a gönderilecek olan şehidin naaşı için 26 Kasım 2016 Cumartesi günü ikindi namazının ardından Ereğli Bozhane Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Şehidin cenazesi ailenin isteği üzerine Cemaller Köyü’nde toprağa verilecek.   Posta67 gazetesi ailesi olarak şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesi, dostları, yakınları ve ulumuza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!