Karadeniz Ereğli

KASAP’TAN 350 KG ET, 40 KG SUCUK ÇALINDI

KASAP’TAN 350 KG ET, 40 KG SUCUK ÇALINDI

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kızılca Köyü altındaki Çolaklar mevkisinde bulunan kasap dükkanına giren hırsız yada hırsızlar, kasap dükkanını soydular.

Olay 26 Kasım 2016 Cumartesi gecesi belirlenemeyen bir saatte Ereğli İlçesi Kızılca Köyü altındaki Çolaklar mevkisinde bulunan kasap dükkanında meydana geldi. İşyerinin yan penceresinden içeriye giren hırsız veya hırsızla Ketenciler Köyünden S.Y adlı kişinin işyerini tamamen soydular.

Buzdolabında bulunan 350Kg. Et, 40 Kg. kangal sucuk ve işyerinde yardım kumbarası ve içindeki yaklaşık 150 lira para ile satır, bıçak, masat ne buldularsa götürdüler. Kasap dükkanını soyan hırsız yada hırsızlar, iş yerinin yan camından çaldıkları etlerin bir bölümünü iş yerinin altından geçen dereye düşürdüler.  Sabah geldiklerinde buzdolabının boşaldığını gören işyeri çalışanları, soyulduklarını anlayınca durumu polise bildirdiler. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, çalınan etlerle birlikte para ve diğer kasap malzemelerinin arandığı öğrenildi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!