Karadeniz Ereğli

AKÇAKOCA’YI 5-2 GEÇTİLER

AKÇAKOCA’YI  5-2 GEÇTİLER

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, konuk ettiği Akçakocaspor’u 5-2 mağlup etti.

Ereğli Belediyespor sahaya, siyah bant takarak Safa Sakıpcan Erdal, Ümit Daşcı, Ozan Aydın, Tunahan Altuntaş, Cihat Öztürk, Ahmet Olgun, Oğulcan İnce, Oğuz Yalçın, Yaşar Şahin, Murat Turan ve Eray Özer 11’i ile çıktı. Belediyespor, 5. dakikada Ahmet Olgun’un kafa golü ile 1-0 öne geçti.

Konuk ekibin 39. dakikada Volkan ile bulduğu gol skoru 1-1’e getirirken, eflatun beyazlılar 43. dakikada penaltı kazandı. Murat Turan’ın penaltısını Akçakocaspor kalecisi Hüseyin kurtarırken, pozisyonun devamında hakeme penaltı kararı ile ilgili itiraz eden Aytaç Ön sarı kart gördü. Hakem, itiraz sonrası ceza sahası dışından en direk vuruşa hükmetti. Oğuz Yalçın’ın vuruşunda topu ağlara göndermesi ile skor 2-1’e geldi.

Ereğli Belediyespor soyunma odasına bu golün avantajı ile gitti. Maçın 52. Dakikasında, Akçakocaspor penaltı kazanırken Mustafa İmamcı’nın vuruşu üst direğe çarpıp dışarıya çıktı.

Bu dakikadan sonra rakip kalede baskıyı arttıran eflatun beyazlılarda 67. dakikada Oğuz Yalçın, kendisinin 2 takımının 3. golünü atarak skoru 3-1’e getirdi. Turgut Rençber’in 71. dakikadaki kafa golü ile fark 3’e çıkarken, 76. dakikada konuk ekipte Aytaç Ön çift sarı karttan oyundan atılınca konuk ekip 10 kişi kaldı. Akçakocaspor 80. dakikada Kaan’la farkı 2’ye indir de 90+1. dakikada Yaşar Şahin son sözü söyledi. (5-2)

Ereğli Belediyespor, 11 ve 12. haftada fikstür gereği üst üste Bartın ve Gerede deplasmanlarına gidecek. Eflatun beyazlıların sahasındaki bir sonraki ilk maçı, aynı zamanda da ilk yarının son maçı olan Çekmeköy karşılaşması olacak.

 





Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!