Zonguldak Merkez

SINAV HEYACANI!

SINAV HEYACANI!

Alaplı’da 100 civarında sürücü adayının katıldığı direksiyon sınavları Kavuk kavla mevki Alaplı-Akçakoca karayolu üzerinde yapıldı. A-2, B sınıfı ehliyet alabilmek için sınava giren adaylarda yoğunluk her zamanki gibi faza olurken; D ve E sınıfı ehliyet almak isteyen adaylar da sınavda ter döktü.

Alaplı Özel Umut Sürücü Kursu Kurucusu Şenol İnan, "Burada her 20 kişiye bir araç tahsis ediliyor. Her araçta ise 2 tane eğitici öğretmen görevlendiriliyor. Her sınavın süresi 15 dakika olmak üzere sınavlarımız devam ediyor. Dolaysıyla öğretmenler kendi açılarından artık puanlarına göre, hatalarına göre, sürüş şekillerine göre değerlendirmeler yapılıyor ve sonuçlar bize bildirilmeden Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderildikten sonda Pazartesi günü bize teslim edilecektir. Sınavda başarılı olup olmayanlar Pazartesi günü belli olacak.

Sürücü adayı Serdar Kuzu ise, "Ehliyeti hem iş amaçlı hem de kendi işimde kullanmak için alıyorum. Eğitici öğretmenler arabaya bindiğimiz zaman şoförün bütün hareketlerine dikkat ediyorlar. Ben 'B' sınıfı ehliyet alacağım. Burada iyi marka araçlar kullandık” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam

1 Yorum

  • hiç de pazartesi günü belli olmuyo bugun saat 2 itibariyle sınav sonuçları belli oldu.yazsanızya dogru dürüst gerçek bir haber neden yazmıyorsunuz sabah sınav başlamadan önce egitici ögretmenler ile umut sürücü kursu egitici ögretmen naim hoca arasında bir tartışma çıktıgını ve umut sürücü kursu şöför adaylarının çogunun kaldıgını ve geçenlerinde çok az puan aldıgını neden yazmıyorsunuz..tarafsız bir haberci olarak bu olaya neden müdahale etmiyorsunuz.ben de bir 20 yıllık şöför olarak bugün orada bulundum,ve çogu begendigim bu aday geçer dedigim adaylar geçemedi,ben bugunkü sınavda sabahki tartışmadan dolayı bir art niyet arıyorum ve okadar söför adaylarına haksızlık yapıldıgını düşünüyor ve çok üzülüyorum.