Karadeniz Ereğli

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER

 ‘18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü’ programı kapsamında ilçe protokolü değişik tarihlerde şehit olanların ailelerini ziyaret ederek, şehitlerin ruhlarına Kur’an tilaveti okuttu.

İlk olarak Köseler Mahallesi’ndeki Şehit Kenan Döngel’in evine konuk olan ilçe protokolü, daha sonra Kepez Mahallesi’nden şehit Kader Acar’ın evine konuk oldu. Kandilli Gökçeler Mahallesi’ndeki Şehit Ramazan Erdem’in ailesini de ziyaret eden protokol, ziyareti Balı Mahallesi’ndeki Şehit Hüseyin Bırak’ın evinde noktaladı.

Ziyarette, ailenin şehitleri anma gününü kutlayan İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, tüm şehit evlerinde Müftü Recai Albayrak’ın okuduğu Kur’an tilavetlerinin ardından ailelere çeşitli hediyeler verdi.

Şehit ailelerini ziyarete, Kaymakam Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Kıd. Albay Aykut Manioğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili Yüzbayı Ünsal Demir, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen’de hazır bulundu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!