Zonguldak Merkez

GMİS, İZMİR VALİSİ AYYILDIZ’I ZİYARET ETTİ

GMİS, İZMİR VALİSİ AYYILDIZ’I ZİYARET ETTİ

 Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS)’in ülke genelinde madencilik iş kollarında geçtiğimiz yıl başlatmış olduğu örgütlenme çalışmaları kapsamında Eğe Bölgesine yapılan ziyaretlerde eski Zonguldak Valiliği yapan İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Türk-İş İzmir 3. Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

GMİS Genel Merkezi heyeti ilk ziyaretlerini,  İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a yaptı. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Ayyıldız’a yaptıkları ziyaret sonrasından bugüne Ege Bölgesi’nde yürütülen örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi veren GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu; “Sayın Valim, sizlere Zonguldaklının, madencinin selamlarını getirdim. Sendikamızın Ege Bölgesi Madencilik iş kollarında yürüttüğümüz örgütlenme çalışmalarımız devam ediyor. Gayemiz maden işkolunda çalışan işçilerimizin, iş sağlığı ve iş güvenliği kurallarının en iyi şekilde uygulandığı çalışma ortamlarının yaratılmasını sağlamaktır. Zonguldak, GMİS ve madenci camiası olarak bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanıza minnettarız, teşekkür ediyoruz” dedi. GMİS heyeti, Vali Ayyıldız’a ziyaretlerinde Devrek Bastonu hediye etti.

GMİS heyeti, daha sonra Türk-İş İzmir 3. Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. GMİS Genel Başkanı İsa Mutlu, Yıldırım’a, Ege Bölgesinde yürütülen örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türk-İş Camiası olarak verdikleri desteklerinden dolayı Yıldırım’a teşekkür etti. GMİS’in ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Yıldırım, sendikanın örgütlenme çalışmalarını yakından takip ettiğini ve GMİS’in Örgütlenme Temsilcisi Yaşar Çama ile sürekli istişare içinde olduklarını vurguladı.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!