Alaplı

YAVUZ, “ALAPLI’NIN 52 KÖYÜ BİZİM İÇİN AYNI DEĞERDEDİR”

YAVUZ, “ALAPLI’NIN 52 KÖYÜ BİZİM İÇİN AYNI DEĞERDEDİR”

 AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve ilçe teşkilatı, 16 Nisan Anayasa teklifi referandumum çalışmaları kapsamında Alaplı köy ziyaretlerini Sarıkadı Köyünde Roman vatandaşları ziyaret ederek sürdürdü.

Yavuz,  beraberinde İl Genel Meclisi üyesi Temek uslu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gittiği Sarıkadı köyünde muhtar Metin Kara ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 2013 yılında referandum ile Çay Köyünden ayrılarak Sarıkadı Mahallesi'nin Alaplı'nın 52. köyü olduğu söyleyen AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, “Alaplı’nın 52 köyü bizim için aynı değerdedir. Hiçbir köyü diğerinden ayrı görmeden eşit hizmet dağılımı yapıyoruz.  Daha önce yaptığımız ziyarette Sarıkadı Muhtarımız Metin Kara, köyün su sorunu olduğunu, köy içine ara yollar ve okul önüne çevre düzenleme yapılmasını talep etmişti. İki yıl içinde köyün su sorununu sondaj kuyuları açarak çözdük. Okul önü çevre düzenleme çalışmalarını tamamladık. Mezarlık yeri tahsis ettik ve köy içinde ara yolların büyük bölümünü tamamladık. İnşallah en kısa zamanda diğer eksiklikleri de tamamlayacağız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz Sarıkadı Köyü merkezinde ki kahvehanede bir araya gelen vatandaşlara 16 Nisan referandumumu, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi de anlattı. Türkiye’nin 2000’li yılların başında ülkeyi adeta uçuruma sürükleyen koalisyonların ardından, 2002 yılında Ak Partili kadroların iş başına gelmesiyle birlikte Türkiye’de ve Alaplı ilçesinde önemli hizmetlerin yapıldığını söyleyen Yavuz, “16 Nisan’dan sonra yapılacak sistem değişikliğiyle her alanda hizmetler katlanarak artacak” dedi.

Yeni Anayasa maddelerinin birileri tarafından bilinçli olarak saptırıldığını ifade eden Yavuz, “Tutturmuşlar tek adamlık diye. Bizde diyoruz ki tek adam arayan 7 seçim kaybetmesine rağmen hala o koltukta oturan sayın Kılıçdaroğlu’na baksın. Bu sistem çift başlılığa son veriyor. Yeni sitemde meclis karar alacak, bütçeyi oluşturacak, cumhurbaşkanı ve bakanlarda icra merkezi olarak ülkeyi yönetecekler. Meclis kapanıyor safsatası çıkarıyorlar. Meclis kapanmıyor aksine daha yetkili oluyor. Meclis daha değerli konuma geliyor. Ayrıca 18 yaşına gelmiş gençlere sen seçebilirsin, aile kurabilirsin, savaşabilirsin ama seçilemezsin diyoruz bu ne kadar mantıklı? Geleceğimiz olan gençlerimize güvenmeliyiz ilerde büyük ve güçlü Türkiye’nin koruyucuları onlar olacak. Ülkemizin geçtiği zor süreçleri biliyoruz 60 darbesi, 80 darbesi, 28 Şubat darbesi, 17-25 Aralık, Gezi olayları ve en son 15 Temmuz bütün bunların ortak noktası var Ülkemizi bölmek. İçten ve Dıştan gelen bu saldırılar tamamen Türkiye’nin yükselişini engelleme amacı gütmektedir. Bu güçlere en iyi cevabı sandıklardan “EVET” çıkararak vereceğiz, bundan hiç şüphem yok. Bu referandumla beraber Büyük ve Güçlü Türkiye yolundaki tüm engelleri kaldıracağız. Bizler, doğruluğunu tartışmasız bir şekilde kabul ettiğimiz bu değişikliği halkımıza en iyi ve eksiksiz bir şekilde anlatmakla sorumluyuz” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!