Karadeniz Ereğli

“GENÇ, ZİNDE VE DİNAMİK BİR BELEDİYE GÖRDÜM”

“GENÇ, ZİNDE VE DİNAMİK BİR BELEDİYE GÖRDÜM”

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, teşkilatına, 16 Nisan’da yapılacak 18 maddelik yeni Anayasa değişikliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak için ilçeye gelen Kaya, “genç, zinde ve dinamik bir belediye gördüm” diyerek Belediye Başkanı Uysal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Uysal ve eşi Sevim Uysal, ziyaretin anısına Kaya’ya çeşitli hediyeler takdim etti. Kaya daha sonra, Karadeniz Ereğli Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Nöbetleri Anı Defteri’ni imzaladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, bu ziyaret ardından ilçeden ayrıldı.

Ziyarete AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleri, Ak Parti teşkilat mensupları da katıldılar.

 





Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!