Zonguldak Merkez

DP DE ÖZTÜRK DÖNEMİ...

DP DE ÖZTÜRK DÖNEMİ...

DP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Karagüzel, partinin ilçe binasında düzenlenen yönetim tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, hükümetin hazırladığı yeni anayasa paketinin, işçi, memur, emekli ve dar gelirliye bir şey kazandırmadığını söyledi.
Yapılacak değişikliğin ülkeye yarar getirmeyeceğini savunan Karagüzel, şöyle dedi:
''Emekliye zam verilmesi, esnafın geleceğine yönelik madde olmayan, işçi bulamadığı için fabrikaların çalışamayacak olduğu ortamda Anayasa değişikliğine ilişkin 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'hayır' oyu kullanacağız. Yapılacak ilk genel seçimlerde de partimiz, geçmiş yıllardaki güzel günlerine dönecek ve TBMM'deki yerini alacaktır.
Partimizin Ereğli İlçe Başkanı İsrafil Erdoğanoğlu'nun, DP Yüksek Divan Kurulu Üyeliğine seçilmesi dolayısıyla Hikmet Öztürk başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu. Arkadalarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.''
DP İlçe Başkanlığına atanan Hikmet Öztürk de, kendilerinden önce görev yapanlara teşekkür ederek, ''üstlendiğimiz zor görevi, il başkanımız Karagüzel'in de desteğiyle en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacağız'' dedi.
Öztürk, kendisine partinin karar defteri ile anahtarlarını teslim eden Erdoğanoğlu’na çiçek verdi.
Partide uzun yıllar hizmet eden yönetim kurulu üyesi Şinasi Bozkurt da, İl Başkanı Karagüzel’in kendisi ile yaptığı görüşme sonrası ilçe başkanlığı önerisinde bulunduğunu hatırlatarak, “gerek yaşım, gerekse işim nedeniyle böyle bir görevi kabul edemezdim. Ancak, parti yönetiminin yapılanması için elimden geleni yaptım. Arkadaşlarımızı seçerken, ileride partimize daha fazla katkıları olabilmesi bakımından genç ve dinamik olmalarına özen gösterdik. Üstlendiğimiz görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
toplantısında, DP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet yaman ile eski partililer hazır bulundu.
Öztürk Başkanlığında oluşan yönetimde şu isimler yer aldı:
Ayşe Akbir, Yurdagül Özenci, Halit Övül, Ahmet Erol, Levent Özkul, Fatih Mısırlı, İbrahim Efe, Zekai Çevik, Celal Karakuş, Ali Yaşar Uslu, Arif Yeşilbaş, Mustafa Sünger, Uğur Tunalı, Yasin Aslan, Serdar Uzun, Muhittin Çuhan, Mustafa Özcan, Reşat Aldemir, Musa Yurtseven, Şinasi Bozkurt.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!