Zonguldak Merkez

TEKERLEKLİ SANDALYE KAMPANYASINDA SONA YAKLAŞILIYOR

TEKERLEKLİ SANDALYE KAMPANYASINDA SONA YAKLAŞILIYOR

Kampanya kapsamında elde edilen ilk on beş sandalye parti binasına teslim edilirken, gerçekleştirilen bu sosyal sorumluluk çalışması hakkında bilgilerini aldığımız Adalet ve Kalkınma Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolu Başkanı Nilgün Leventgelir, Fiziksel Engelliler için başlattıkları tekerlekli sandalye kampanyasının sonuna yaklaştıklarını kaydederek; “ ... Bir-iki sandalye eksiğimiz kaldı; onlar da bu hafta içinde tamamlanacak. Ondan sonra da sandalyelerimizi hak sahiplerine Ramazan ayı başladığında teslim etmiş olacağız.”, dedi.

Bu kampanyanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten ve açıklamasının sonunda da Ramazan Ayı’nın Ereğli halkı için hayırlı olması temennisinde bulunan Leventgelir, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: “… Bu kampanyanın altından kalkmamız gerekiyordu; çünkü bu, insanların bireysel çabalarıyla yaptığımız bir kampanyaydı. Bunu da sonucuna erdirdik. Dileriz herkes için hayırlı olur. Ayrıca Ramazan ayının da Ereğli halkı için hayırlı olmasını diliyorum. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

2 Yorum

  • öncelikle böylesine güzel birseyi ortaya koyana tesekkr ederızz...nilgün ablaya ayrıca tesekkrler...yapılan bu yardımlar gösterıyor ki halkımız engelli kardeşlerımzı unutmadı...gönül isterdi daha fazla olsun ama bunada şükür inss ilerleyen zamanlarda daha güzel destek oluruz..unutmayalım kı hayatın ne getireceği belli olmaz birgün bizde o konuma gelebiliriz...ve ona göre yardım yapalım...bu bize verilen sağlığın bir teşekkürü olsa gerek...


  • Nilgün hanıma böyle güzel bir etkinliği başlattığı için teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim..durmak yok yola devam..inş..