Karadeniz Ereğli

HALKIM MEMNUN KALDIKÇA, BEN MUTLU OLUYORUM”

HALKIM MEMNUN KALDIKÇA,  BEN MUTLU OLUYORUM”

 Gülüç Belediyesi tarafından, üç yıl gibi kısa zamanda yapılan yatırımlarla Zonguldak’ın cazibe merkezi olmaya aday Gülüç Beldesi Sahil Projesi’nde son aşamaya gelindi.

 Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, 30 Mart 2014 yerel seçimler öncesinde Gülüç belde halkına verdiği Sahil projesi sözünü tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Üç yıl gibi kısa sürede Gülüç Beldesinin çehresini tamamen değiştiren Başkan Demirtaş, Gülüç Deresi boyunda yaptırdığı Sahil Projesi sosyal tesislerinde son aşamaya gelindi.  Gülüç Sahili’nde yapılan çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının ardından oturma grupları ve banklar da yerleştirilmeye başlandı.

 Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, sahile yerleştirilmeye başlanan oturma gruplarını ve bankları yerinde inceledi. Gülüç halkının yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalan Başkan Demirtaş burada yaptığı açıklamada; ''Halkımın yaptığımız hizmetlerden dolayı teşekkür etmeleri bizler için gurur ve onur verici. Asla yaptıklarımız karşısında teşekkür beklemiyoruz bu bizim asli görevimiz ama yaptıklarımıza halktan gelen yakın ilgi bizi daha çok hizmet etmeye yöneltiyor. Her ne yapıyorsak, halkımız için yapıyoruz. Onların daha iyi imkanlarda yaşamaları için yapıyoruz. Bu güne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır, bundan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!