Alaplı

EFE TUR, GEBZE-İSTANBUL SEFERLERİNİ HİZMETE AÇTI

EFE TUR, GEBZE-İSTANBUL SEFERLERİNİ HİZMETE AÇTI

 Zonguldak'ın Alaplı ve Ereğli ilçesinde Efe Tur, yapılan açılışla Gebze-İstanbul hattını hizmete açtı.

Alaplı ve Ereğli otogarlarında açılan yazıhanesinde ana hat olan İzmit ile birlikte Ege bölgesine seferlerine başlayan Efe Tur, düzenlenen açılış ile Gebze İstanbul hattını da hizmete soktu. Alaplı ve Ereğli otobüs terminalinde düzenlenen açılışa Efe Tur yönetim kurulu başkanları Levent Birant ve Halit Bıçak, Genel müdür Kadir Alper Birant, Genel koordinatör Cevdet Börek, İşletme müdürü Ferhat Gör, Zonguldak İşletme müdürü Ömer Özcan, Zonguldak Bölge müdürü Yavuz Murat Uslu, Akçakoca işletme sahibi Refik Alev, Alaplı işletme sahibi Şeref Yirmibeşoğlu, Gebze İşletme sahibi Mehmet Kızılkanat, Bartın Bölge Müdürü Yusuf Kılıç, Karabük İşletme sahibi Yusuf Ulusoy, Sakarya İşletme Sahibi Ahmet Aydınoğlu, İstanbul Anadolu Bölge Müdürü Yılmaz Dörtyol, İstanbul Avrupa Bölge Müdürü kemal Küçük ve Bartın İşletme Sahibi hayati Demirci i katıldı.

Açılış sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Efe Tur Genel Müdürü Kadir Alper Birant, bugüne kadar Ege ve İzmit hattına çalıştıklarını, Arife öncesinde de hattın hizmete açılacağını söyledi. Birant açıklamasında "Bayram arifesinden bir gün önce Gebze ve İstanbul seferlerimizi açtık. Şu anda ilk adımda 6 sefer ile başlıyoruz. Ege bölgesine zaten yoğun bir sefer sayımız var. Burada ki hedefimizde Ege hattına olduğu gibi İstanbul Gebze'ye de sık seferlerle hizmet vermek istiyoruz. Araçlarımızın hepsi 2+1 konfor düzeyinde. Yeni araçlarımızla bu bölgeye yatırımımızı arttırdık. İstanbul Gebze hattında da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu bağlamda da bizimle yolculuk etmelerini Misafirimiz olmalarını yöre halkında da bekliyoruz" dedi.

SERVİS ALT YAPIMIZ DA HAZIR

Efe Tur Genel Müdürü Kadir Alper Birant, seferlerin yanı sıra misafir ettikleri yolcuların terminal sonrasında ki ulaşımları için servis ağı alt yapısının da hazır olduğunu söyledi. Birant konuşmasında "İstanbul' da ciddi bir servis alt yapımız bulunmakta. Gebze bölgesinde de servis ağımız geniş. İzmit bölgesi zaten bizim ana hattımız. Tüm bölgelerimizde servis hizmetinde müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Bu noktada da çok mutluyuz. İstanbul ve Gebze seferlerini de yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Efe Tur İzmit merkezli bir firmamız. Daha önce 5-6 sefer yapıyorduk. Şu anda 15-16 sefere kadar çıktık. Ege hattına hizmetimiz ya kış devam etmekte. Kışın azaltıyoruz. Ancak yazında sefer sayısını ciddi şekilde arttırıyoruz. Bugün de burada toplanmamızın ve açılışımızın sebebi de bölgede halkına arkadaşlarımızla birlikte hizmet ederek onlara kaliteli yolculuğu sunmak istiyoruz" dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!