Karadeniz Ereğli

OTOKAR İLE ÖZERLER 2’NİN HIZINA YETİŞİLMİYOR…

OTOKAR İLE ÖZERLER 2’NİN HIZINA YETİŞİLMİYOR…

 Kdz. Ereğli ilçesi Gülüç beldesi mevkiinde 2 seneden beri faaliyet gösteren Özerler2 Otokar Bayisi Ve 2. El Otomobilcilik sektöründe rekorları alt üst etmeye devam ediyor.

Sene başından beri birçok yeni Otokar Otobüsü ve birçok 2. El Otokar otobüsü sattıklarını bildiren firma sahibi Zafer Yazıcı, “Özerler ailesi olarak 2 sene önce bayiliğini almış olduğumuz Otokar Firmasını bu bölgede en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz.  Aynı azim ve gayretle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   Ayrıca Yazıcı, Türkiye’nin belirli bölgelerinden Özerler 2 Otokar bayisine ulaşan müşterilerine ve dostlarına teşekkür ederken “Firmamızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmadığımız için Allah’ımıza şükrediyorum”  Diye Konuştu.

2015 yılından beri Kdz. Ereğli’de faaliyet Göstermesine rağmen Zonguldak başta olmak üzere Bartın, Karabük, Bolu ve Düzce gibi illere Otokar araç satışı gerçekleştirdiğini Belirten Zafer Yazıcı, Özerler 2’nin açılışından bu yana kendisinden desteğini hiç esirgemeyen başta dedesi Özer Yazıcı, babası Faruk Yazıcı ve Kardeşi Yasin Yazıcı olmak üzere bütün herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Özerler 2 olarak 2. El otomobilde de yılbaşından buyana belirli sayıda 2. El araba satımı gerçekleştirdiğini bildiren firma sahibi Yazıcı, 2. El piyasasında gereken tek şeyin karşılıklı güven olduğunu,  satılan araçlarla ilgili müşterilerinden herhangi bir şikayet gelmediğini,  araçlarının garantili bir şekilde müşterilerine teslim ettiğini bildirdi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!