Alaplı

HİZMET ADAMI BOŞ DURMUYOR

HİZMET ADAMI BOŞ DURMUYOR

 Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Çamlıbel Köyü Mithat Mandacı köyüne devlet ve vatandaş işbirliği ile önemli hizmetler sunarken, çevre köylerdeki muhtarlarla da işbirliği içinde çalışarak onlara da destek veriyor. Halka hizmet için çalışmalara da bizzat katılan Mandacı, tabiri caizse kendi köyü ve başka köylere destek için taşın altına sadece elini değil, göğsünü de ortaya koyuyor. 
Alaplı ilçesine bağlı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, gerek köyünde ve çevre köy muhtrları ile işbirliği içinde yaptığı hizmetlerle dikkat çekiyor. Köy sorunları için gecesini gündüzüne katan Mandacı’ya köy halkı da büyük destek veriyor. 7’den 77’ye köy halkının takdirini ve sevgisini kazanan Muhtar Mandacı, vatandaş ve devlet işbirliği ile köyüne önemli hizmetler kazandırdı. Birlik ve beraberlikleri ile örnek gösterilen Çamlıbel Köyünde Kaymakam Saim Eskioğlu ve il Genel Meclis Üyeleri ile köye hizmet noktasında sürekli diyalog halinde olan göreve geldiğinden bu yana başlattığı hizmet atağı ve çalışmalarla adından söz ettiren ve köydeki eksiklikleri tespit ederek çözüme kavuşturan Mandacı’nın hizmet aşkı bitmiyor.
Alaplı Çamlıbel Köyü ve Okçular Köyündeki 45 yıllık su kuyularının değişmesi için ortak proje için Okçular Köyü Muhtarı İbrahim Aral ile birlikte su sıkıntısını çözmek için kolları sıvayan Mandacı, su sıkıntısını çözmek için gece gündüz yoğun çaba sarf ettiği projenin hayata geçirilmesini sağlayarak önemli bir hizmete daha imza attı. 
Vatandaşlardan gelen istek ve talepleri yerine getirmek için telefonu 24 saat açık olan Muhtar Mandacı, Alaplı’da örnek teşkil ediyor.



HİZMET ADAMI BOŞ DURMUYOR HİZMET ADAMI BOŞ DURMUYOR HİZMET ADAMI BOŞ DURMUYOR HİZMET ADAMI BOŞ DURMUYOR

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!