Karadeniz Ereğli

KDZ. EREĞLİ'DE ASAYİŞ UYGULAMASI GÜVEN VERDİ.

KDZ. EREĞLİ'DE ASAYİŞ UYGULAMASI GÜVEN VERDİ.

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Emniyet Güçlerince dün  (4 Eylül) genel asayiş uygulamasının 6 sabit, 15 bölgede ise seyyar olarak gerçekleştirildiği öğrenildi.

337 araç ve sürücüsü ile 887 şahsın GBT sorgulamasının yapıldığı uygulamalarda, 16 kahvehane, 12 dernek lokali, 8 park ve bahçe ile 2 internet kafede kontroller gerçekleştirildi. Bir araçta uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şahıs hakkında ise Adli işlem başlatıldığı denetimlerde, Adli Makamlarca aranan 2 şahıs da yakalanarak cezaevine gönderildi.

KESİLEN PARA CEZALARI!

Uygulamalar sırasında, ruhsatsız olan ve içeride sigara içildiği tespit edilen bir kahvehaneye; sosyal mesafe kuralına uymadıkları gerekçesiyle 4 kişiye, ayakta yolcu alan bir toplu taşım aracına, alkollü oldukları belirlenen 3 sürücüye, ehliyetsiz olduğu tespit edilen 5 sürücüye, ehliyetsiz araç kullandırdıkları gerekçesiyle 3 araç sürücüsü ile muhtelif maddelerden de 2 sürücüye toplam 23 bin 243 lira cezai işlem uygulandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, İl Emniyet Müdürlüğü destekli uygulamalarında bir araç ise trafikten men edildi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!