Karadeniz Ereğli

SAFFET BOZKURT, YENİ İLÇE BAŞKANI OLDU

SAFFET BOZKURT, YENİ İLÇE BAŞKANI OLDU

 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığına Avukat Saffet Bozkurt seçildi.

İlçeye bağlı Gülüç Beldesindeki belediye Düğün Salonunda Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in Divan Başkanlığında gerçekleştirilen kongrede, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Eski AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, yaptığı konuşmada, görev süresince ilçede gerçekleştirdikleri icraatları anlatarak, “Bu davada mücadele etmekten onur duyuyorum. Bizden sonra aday olacak Saffet Bozkurt arkadaşıma, ekibine yolları açık olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Bizler de fert olarak elimizden geldiğince teşkilatın emrindeyiz, teşkilatın yanındayız, hep beraber Adalet ve Kalkınma Partisi için çalışacağız inşallah” dedi.

AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile İl başkanı Zeki tosun’un konuşmaları arsında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ise kongrede ortaya konulan birlik ve beraberlik tablosunu "Muazzam” olarak değerlendirerek, şunları söyledi: “Biz Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu memlekete bu millete nasıl hizmet ederiz derdini ve gayesinde gece gündüz çalışıyoruz. Hangi engel çıkartılırsa çıkartılsın önümüze, hangi sınavla karşılaşırsak karşılaşalım diyoruz ki göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bize tarif edilen yerde durmayacağız. Bize düne kadar had bildirenlerin o parmaklarını geri iade edeceğiz, ettik, etmeye de devam edeceğiz. Şimdi dönüyoruz ve biliyoruz ki, 2023 öyle kolay olmayacak. Türkiye iddiasını arttırdıkça hedeflerini daha yükseğe koydukça sınavlara tabi tutulacak. Bizim birliğimize ihtiyacımız var.  Teşkilatlarımız bugün Ereğli’den muhteşem bir tablo verdiler.”

TEK LİSTE VE BOZKURT

Konuşmaların ardından, 402 delegesi bulunan partide seçimlere geçildi. Tek liste ile girilen seçimlerde, AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Bozkurt’un yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu:

Ahmet Küçük, Fadime Doğru, İbrahim Sezer, Ömer Yazıcıoğlu, Hanife Kaya, Ahmet Demir, Kadir Çaygeç, Nuriye Topaloğlu, Mehmet Yiğitoğlu, Satılmış Kurtlucu, Muhammet İkbal Çakır, Mustafa Kalkan, Nurgül Kızılarslan, Kemal Demirtaş, Talip Seyhan, Şakir Başol,  Derya Demiriz, Nusret Burak Öztürk, Nevzat Tarakçı, Necati Akdeniz, Zelkif Öztürk, Mustafa Güldalı, Halil Kurtay, Turgut Tanyıldız, Hakan Eroğlu, Yakup Akkaya, Şenol Akyol, Muhammet Mücahit Andiç, Celal Zeybek.

Aynı listede AK Parti İl Kongresinde oy kullanacak 164 Üst Kurul delegesi de belirlendi. Oy sayımının tamamlanmasının ardından Bozkurt, partinin eski İlçe başkanları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kongreye, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim  Gülüç Belediye Başkaın Gökhan Demirtaş, Alan, CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli,  TSO Başkanı Arslan Keleş, partinin çeşitli ilçe ve belde belediye başkanları ile eski milletvekilleri katıldı.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!