Alaplı

GÜMELİ BELDESİ, VAKIF ATM’SİNE SAHİP ÇIKAMADI…

GÜMELİ BELDESİ, VAKIF ATM’SİNE SAHİP ÇIKAMADI…

 Alaplı Vakıfban eski şube  Müdürlerinden Rafet Genç ve Olcay Dokumacı’nın katkılarıyla Gümeli beldesine kurulan Vakıfban ATM’sinin işlem hareketsizliği yüzünden kaldırılmasının kararına varıldığı öğrenildi.

Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam’ın ikili ilişkileriyle gündeme gelen “Gümeli Beldesine ATM” prosesi 2019 yılı başında Gümeli belediye binasının önüne Vakıfban ATM’nin kurulmasıyla neticelendi.

Vakıfban ATM’sin Gümeli Beldesinden kaldırılmasıyla ilgili bir Vakıfban yetkilisinin konu üzerine yaptığı açıklamada şunları söyledi “Alaplı’nın Gümeli Beldesine ATM talepleri geldiğinde başta Başkan Ahmet Saydam ve diğer yetkililer ATM'nin beldeye büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler. Bizlerde bunun üzerine beldeye ATM kurulması noktasında oılumlu  görüş belirttik. Ama aradan geçen iki yıl sonunda görüldüki ;  Gümeli Belde halkının elektrik, su, internet ve telefon ödemelerinin yapmadığı, emeklilerin maaş çekme işlemlerinin ve ödemelerinin yapmadığı, Orman Kooperatifin ve nakliyecilerinin ATM’ini kullanmadıkları kısaca Gümeli Belediyesi personeli kadar işlem yapılmadığın ve Türkiye genelindeki beş bin ATM içinde az hareket yapan ATM’nin Gümeli Beldesindeki ATM olmasından dolayı genel merkez böyle bir karar almıştır” dedi.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!