Zonguldak Merkez

YAMAN DAN ASFALT DEĞERLENDİRMESİ

YAMAN DAN ASFALT DEĞERLENDİRMESİ

Demokrat Parti(DP) Alaplı ilçe Başkanı Mümtaz Mehmet Yaman, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan asfalt ile ilgili olarak belediye tarafından başlatılan çalışmalardan memnunluk duyduklarını söyledi.

İlçenin bulunduğu ekonomik sıkıntılara rağmen asfalt gibi belediye bütçesi için ağır maliyeti bulunan hizmet için çalışmaların başlatılmasının takdirle karşılanması gerektiğini belirten Yaman,” ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan asfalt yolla ile ilgili çalışmalara belediyemiz tarafından başlanmış olması, ilçe halkımız tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. İlçenin bulunduğu ekonomik sıkıntılara rağmen asfalt gibi belediye bütçesi için oldukça ağır maliyeti bulunan bir hizmete belediyemizin başlamış olması takdire şayandır. Bu nedenledir ki, halkımıza verdiği sözü yerine getirerek asfalt çalışmalarını büyük bir gayret ve titizlikle sürdüren ve göreve başladığından bu yana ilçemize büyük hizmetler kazandırabilme gayreti içinde olan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bu vesile ile tüm halkımızın ramazan ayının mübarek ve hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

1 Yorum

  • DEMOKRAT PARTİNİN İLÇE BAŞKANI SN M.YAMAN PETROLDE OTURMAKLA BAŞKANIN SAYESİNDE PROTOK MASALARINA OTURUP ORADAN KONUŞMAKLA BU İŞLERİN BİTTİĞİNİ SANMA TOKİYE BİR AKŞAM BAŞKANI DA ALDA GELİN YENİMAHALLEYİ Bİ ZİYARET EDİN MEŞHUR KÖPRÜNÜZDEN GECERSİNİZ VATANDAŞLA SOHBET EDERSİNİZ HEMDE VATANDAŞA NEDEN HAYIR OYU VERMELERİ GEREKTİĞİNİ ANLATIRSIN TOKİNİN YOLLARININ NEDEN ASFALTLANMADIĞINI ANLATIRSINIZ SİZİ VE EKİBİNİ BEKLİYORUZ LÜTFEN