Alaplı

KARACAN, KÖY HİZMETLERİ ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

KARACAN,  KÖY HİZMETLERİ ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

 AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, Alaplı Özel Bakımevi Şefliğinin araç filosuna bir hafta önce 2.5 Milyon TL değerinde yeni üç adet araç kazandırdıklarını belirterek, son iki gündür etkili olan kar yağışına rağmen 52 köy yolunun tamamını açık tutmayı başardıklarını ifade etti.

Alaplı Köylerinde yağan kar yağışında yolları açık tutmak amacıyla yoğun mesai harcayan Alaplı Bakımevini Şefliği çalışanlarını beraberinde AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Yalçın, Temel Uslu, Alaplı Belediye Meclis Üyesi Nihat Erten ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Karacan, Özel İdare Bakım evi ekibe tatlı ikramında bulundu. 

KAR YAĞIŞINDA 52 KÖY YOLUMUZDA ANA VE ARA HALTERLER HEP AÇIK KALDI.

Karacan burada yaptığı açıklamasında Alaplı Özel İdare Bakımevinin son kar yağışında başarılı bir sınav verdiğini belirterek şunları söyledi:

“Geçtiğimiz günlerde Gara’dan 13 sivil vatandaşımızı şehit eden PKK terör örgütünü, terörü destekleyen herkesi lanetliyor, Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 

Geçen Pazar akşamı bölgemizde meydana gelen ve Pazartesi günü gece yarısına kadar devam eden kar yağışı sebebiyle bundan köy yollarımız etkilendi. Bu süreçte Şantiye Şefimiz Bülent Tüylü ve ekibinin yaptığı çalışmalar neticesinde hem dün,  hem de bugün tüm köy yollarımız açık kaldı ve 52 köyümüzde hem ana halterler hem de ara yollar açıldı ve trafiğimize en ufak bir aksama meydana gelmedi.  İlçemize bir tane araç gelecekti. Bizim girişimlerimiz neticesinde 2 tane kamyonun yanı sıra bir adet kanal kazıcıyı ilçemize kazandırmış olduk. Bu üç aracımızın maliyeti 2.5 Milyon TL’dir.  Alaplı’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başta Alaplı Kaymakamımız Vedat Yılmaz’a, Alaplı Özel İdare Müdürü Atilla Kuş’a, Şantiye Şefimiz Bülent Tüylü’ye ve bütün özel Bakımevi çalışanlarımıza başından sonuna kadar sahada olan İl Genel Meclis Üyelerimize ve Parti yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.  Bu süreçte Yine Muhtarlar Derneğimiz ve Muhtarlarımız ile kurduğumuz Whatsapp grupları ile sürekli istişare ettik. Muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Kar yağışında Alaplı Özel İdare ekipleri güzel bir sınav vermiş ve başarılı olmuştur. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ENERJİ-SA’YA TALEPLERİMİZİ İLETTİK. KÖKLÜ BİR ÇÖZÜME GİDİLECEK

Enerji-Sa Yetkileri ile geniş kapsamlı bir toplantı yaptıklarını belirten Karacan, sözlerine şöyle devam etti.

“Bölgemize yağan kar yağışıyla birlikte, bazı sıkıntılar oluştu. Vatandaşlarımız mağdur oldu.  Enerjisa’daki tüm yetkililer ile Kdz. Ereğli’de yaptığımız son toplantıda da bunu dile getirdik ve soruna çözüm bulunması için ne yapılması gerekiyorsa, bir an önce yapılmasını istedik.  Yaklaşık 1 ila 3 yıl arasındaki planlamalarında, ilçemizdeki elektrik sorunlarını tamamıyla çözeceklerini bizlere ilettiler. Zaten baktığınız zaman elektrik konusunda köklü bir tamirat ve tadilat yapmak gerekiyor. Bizde bu sorunların çözümü noktasında  yapılan çalışmaların sonuna kadar takipçisi olacağız, vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsun. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. “



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

1 Yorum

  • Alaplı İ̇lçe Özel İdare araç filosuna kazandırılan araçlarımız Alaplı'mıza ve Köylerimize hayırlı olsun. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz. Yoğun kar yağışı nedeniyle, geceli gündüzlü çalışarak 52 köyümüzün yollarını ulaşıma açan Alaplı Özel İdare Şefi ve çalışan arkadaşlarımızı tebrik ve teşekkür ediyoruz. #HerşeyALAPLIiçin